İspanya La Liga Real Madrid'de Arda Güler'e müjdeli haber! Carlo Ancelotti resmen açıkladı

Real Madrid'de Arda Güler'e müjdeli haber! Carlo Ancelotti resmen açıkladı

03.05.2024 - 14:10 | Son Güncellenme:

İspanya La Liga'da adım adım şampiyonluğa yürüyen Real Madrid, Cadiz ile oynayacakları maça hazırlanırken teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler'e müjdeli haberi duyurdu. İşte detaylar...

Real Madridde Arda Gülere müjdeli haber Carlo Ancelotti resmen açıkladı

Adım adım şampiyonluğa yürüyen Real Madrid, La Liga'nın 34. hafta mücadelesinde yarın Cadiz ile karşılaşacak. Santiago Bernabeu'de oynanacak mücadele öncesi Ancelotti, Arda Güler kararını açıkladı.

Haberin Devamı

SOCİEDAD MAÇINDA HAYRAN BIRAKTI

Real Madrid'e transfer olduktan sonra yaşadığı sakatlık problemleriyle uzun süre sahalardan uzak kalan Arda Güler, La Liga ve Kral Kupası'nda aldığı süreleri iyi değerlendirdi. Real Madrid'deki ilk golünü Celta Vigo ile oynanan lig maçında kaydeden Arda Güler, Osasuna ile deplasmanda oynana lig maçında orta sahadan kaleyi denemiş ve sansasyonel bir golün kenarından dönmüştü.

Genellikle maçların son dakikalarında oyuna dahil edilen genç yıldız, ligde ilk kez ilk 11'de başladığı Real Sociedad deplasmanında takımına 1-0'lık galibiyeti getiren golü kaydetmiş ve 68 dakika sahada kalmıştı.

Real Madridde Arda Gülere müjdeli haber Carlo Ancelotti resmen açıkladı

ANCELOTTİ RESMEN AÇIKLADI

La Liga'da şampiyonluk için geri sayıma geçen Real Madrid'de Cadiz maçı öncesi Arda Güler'e Ancelotti'den müjdeli haber geldi.

Haberin Devamı

İtalyan teknik adam Cadiz maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında, Arda Güler'in mücadeleye ilk 11'de başlayacağını duyurdu:

"Arda Güler, yarınki Cadiz maçına ilk 11'de başlayacak."

BERNABEU'DA İLK KEZ

Real Sociedad karşısında ilk kez 11'de sahaya çıkan Milli yıldız, Cadiz maçında ise ilk kez Santiago Bernabéu çimlerine ilk 11'de çıkmış olacak.

ŞAMPİYONLUK MAÇI OLABİLİR

Real Madrid, Cadiz maçı öncesinde ligde 84 puanla lider durumda. Barcelona ise 73 puanla ikinci sırada bulunuyor. Eğer Madrid, Cadiz'i mağlup edip Barça ise Girona'yı yenemezse, Real Madrid şampiyonluğunu ilan edecek.

Yazarlar