İspanya La Liga Real Madrid'de Carlo Ancelotti dönemi sona eriyor! Xabi Alonso gündemde

Real Madrid'de Carlo Ancelotti dönemi sona eriyor! Xabi Alonso gündemde

26.09.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

İspanya La Liga devlerinden Real Madrid'de Carlo Ancelotti döneminin sona ereceği iddia edildi. İspanyol ekibinin takımın başına Xabi Alonso'yu getirmek istediği belirtildi.

Real Madridde Carlo Ancelotti dönemi sona eriyor Xabi Alonso gündemde

La Liga devlerinden Real Madrid'in sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Carlo Ancelotti'nin alternatifini bulduğu kaydedildi. Radio Marca'nın haberine göre; İspanyol devi, sezon sonunda kulüpten ayrılması beklenen Carlo Ancelotti'nin yerine Xabi Alonso'yu takımın başına getirmek için harekete geçti.

Haberin Devamı

Real Madrid'de Başkan Florentino Perez önderliğindeki yönetimin çok sayıda aday arasından Xabi Alonso'da karar kıldığı aktarıldı. Carlo Ancelotti'nin Real Madrid'de sözleşmesinin sona ermesinin ardından Brezilya Milli Takımı'nın başına geçmesinin beklendiği kaydedildi.

Real Madridde Carlo Ancelotti dönemi sona eriyor Xabi Alonso gündemde

XABI SEZONA HIZLI BAŞLADI

Xabi Alonso bu sezon Bayer Leverkusen'de inanılmaz bir performans sergiledi. Bundesliga temsilcisi bu sezon oynadığı 7 maçta 6 galibiyet ile 1 beraberlik elde etti.

Xabi Alonso'nun Bayer Leverkusen ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. İspanyol çalıştırıcı daha önce Real Madrid altyapısında ve Real Sociedad B takımında görev yaptı.