İspanya La Liga Real Madrid'de Carlo Ancelotti’ye Arda Güler tepkisi!

Real Madrid'de Carlo Ancelotti’ye Arda Güler tepkisi!

06.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Real Madrid'de Arda Güler’in son maçlarda oyuna girmemesi sosyal medyada gündem oldu. Hem İspanyol, hem de Türk taraftarlar Real’in hocası Ancelotti’yi eleştiri yağmuruna tuttu.

Real Madridde Carlo Ancelotti’ye Arda Güler tepkisi

La Liga’da Real Madrid’in, Atletico Madrid karşısında iki puan bırakırken, Arda Güler’in bu mücadelede de forma giymemesi sosyal medyada gündem oldu. Hem İspanyol, hem de Türk taraftarlar Real’in hocası Ancelotti’yi eleştiri yağmuruna tuttu.

Atletico Madrid maçında Arda’ya süre şansı vermeyen tecrübeli çalıştırıcı için “Korkaksın”, “Arda’yı ne zaman oynatmayı düşünüyorsun?”, “Türk futbolcuya artık şans tanımalısın” yorumları yapıldı. Bir futbolsever ise Ancelotti’ye tepkisini Arda Güler’in maç içindeki ısı haritasını çizerek gösterdi.

Haberin Devamı

Milli futbolcumuzun ısı haritasında yedek kulübesindeki oturduğu koltuklar ve önündeki alanı gösteren bu paylaşım sosyal medyada ilgi gördü. R. Madrid’e gittikten sonra üst üste yaşadığı sakatlıklarla forma şansı bulamayan, ardından da Ancelotti tarafından çok fazla tercih edilmeyen genç futbolcu ligde sadece Las Palmas maçında 9 dakika şans bulurken, Kral Kupası’ndaki Arandina mücadelesinde 59 dakika sahada kaldı.

Yazarlar