Fransa Ligue 1 Real Madrid'de Kylian Mbappe'nin alternatifleri belli oldu!

Real Madrid'de Kylian Mbappe'nin alternatifleri belli oldu!

30.10.2023 - 18:21 | Son Güncellenme:

Kylian Mbappe'yi renklerine bağlamak isteyen Real Madrid'in bu transfere alternatif olarak Erling Haaland ile Lautaro Martinez'i de gündemine aldığı öne sürüldü.

Real Madridde Kylian Mbappenin alternatifleri belli oldu

Karim Benzema ayrıldıktan sonra forvet hattına bir yıldız takviyesinde bulunmayı hedefleyen Real Madrid'in Kylian Mbappe için girişimde bulunmayı düşündüğü iddia edildi. Real Madrid'in yaklaşık 2 senedir transferi için uğraştığı ancak bir türlü sonuç alamadığı Kylian Mbappe için son kez hamle yapmaya hazırlandığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Real Madrid'in Kylian Mbappe'nin alternatiflerini de belirlediği öğrenildi. İspanyol basınında yer alan haberlere göre; Kylian Mbappe'nin transferine alternatif olarak Erling Haaland ile Lautaro Martinez de Real Madrid'in listesine dahil oldu. Real Madrid'in Bayern Münih'te forma giyen Leroy Sane'yi de gündemine dahil ettiği aktarıldı.

Real Madrid'in transfer etmek istediği Kylian Mbappe'nin Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Fransız oyuncu bu sezon 12 maça çıktı ve 12 gol sevinci yaşadı. Kylian Mbappe aynı süreçte 1 asist üretti.

Yazarlar