İspanya La Liga Real Madrid'den Arda Güler kararı! Fenerbahçe cevabını İspanyollar duyurdu

Real Madrid'den Arda Güler kararı! Fenerbahçe cevabını İspanyollar duyurdu

18.11.2023 - 19:42 | Son Güncellenme:

Real Madrid'de sezon başında transfer edilen ancak şu ana kadar şans bulamayan Arda Güler'e Fenerbahçe'nin talip olduğu öne sürülmüştü. İspanyollar, Real Madrid'in Arda Güler kararını duyurdu.

Real Madridden Arda Güler kararı Fenerbahçe cevabını İspanyollar duyurdu

Fenerbahçe'den sezon başında rekor bedelle Real Madrid'e imza atan Arda Güler hakkında çarpıcı bir gelişme yaşandı. İspanyol basını, Fenerbahçe'nin kiralık olarak renklerine bağlamak istediği Arda Güler'le ilgili dikkat çeken gelişmeyi yazdı.

Haberin Devamı

Real Madrid'in Arda Güler konusundaki kararını Fenerbahçe'ye ilettiği aktarıldı. Defansacentral'de yer alan habere göre; Fenerbahçe, Arda Güler'i ara tranfer döneminde kadrosuna katmak için harekete geçti.

Real Madrid'de 3 kez art arda sakatlanan Arda Güler için bunun iyi bir fırsat olduğunun altı çizildi. Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in Arda Güler konusunda karar verdiği aktarıldı. İspanyol basını, Florentino Perez'in bu teklifi kabul etmediğini yazdı.

Real Madrid'de kurmayların da Florentino Perez'le aynı fikir içerisinde olduğu kaydedildi. Genç oyuncunun Real Madrid'deki yeni sportif projenin kilit isimleri arasında görüldüğü aktarıldı.

Öte yandan Arda Güler'in sakatlığını atlattıktan sonra Real Madrid'de sahaya çıkacağına inandığı vurgulandı. Genç futbolcunun fiziksel sorunlarından kurtulana kadar Real Madrid'de kalmakta ısrarcı olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Real Madrid'in Arda Güler teklifini kabul etmeme nedenleri de haberin ayrıntılarında yer aldı. Genç oyuncunun iyileşşme sürecinde olması nedeniyle bu teklifin kabul edilmediği kaydedildi. Arda Güler'in Fenerbahçe'ye geri dönüşünün genç oyuncunun kariyerinde geriye doğru atılmış bir adım olacağı vurgulandı.

Arda Güler'in iyileşme süreci için hazırlanan programın yavaş ilerlediği, yönetimin genç futbolcu konusunda çok sabırlı davrandığı aktarıldı.

DEV BEDELLE İMZA ATTI

Barcelona ve Milan'ın da transfer etmek istediği Arda Güler'in sezon başındaki tercihi Real Madrid olmuştu. Sarı-lacivertliler bu transferden 20 milyon euro bonservis geliri elde etmişti. Arda Güler'in bonservis bedelinin bonuslarla birlikte 30 milyon euroya kadar yükseleceği aktarılmıştı. Öte yandan sarı-lacivertlilerin bir sonraki satıştan yüzde 20 pay alacağı vurgulanmıştı.

Real Madrid'de henüz maça çıkmayan Arda Güler'in güncel piyasa değeri 15 milyon euro. 18 yaşındaki on numaranın sözleşmesi 30 Haziran 2029'da sona erecek. A Milli Futbol Takımı'nda 4 maça çıkan Arda Güler, 1 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar