Skorer Real Madrid'ten satılık yıldızlar; seç, beğen, al!

Real Madrid'ten satılık yıldızlar; seç, beğen, al!

20.07.2009 - 13:32 | Son Güncellenme:

İspanyol basını, R.Madrid'in elden çıkarmayı planladığı futbolcuları ve tahmini bonser-vis bedellerini okurlarına verdi

Real Madridten satılık yıldızlar; seç, beğen, al

İspanyol basını, 200 milyon Euro'dan fazla para harcayarak süper yıldızlarla güçlenen Real Madrid'in elden çıkarmayı planladığı futbolcuları ve tahmini bonservis bedellerini okurlarına verdi.

Real Madridten satılık yıldızlar; seç, beğen, al

Zaman Gazetesi'nin haberine göre, Cristiano Ronaldo, Kaka, Karim Benzema ve Raul Albiol gibi isimlerle güçlenen İspanyol kulübünün 35 kişiye çıkan kadrosunu 25'e indirmek istediği biliniyor. Florentino Perez'in satış listesi, 107 milyon Euro civarında. 'Los Galacticos'un Dublin'deki 2009-10 sezonu hazırlık kampına götürülmeyen Huntelaar için Stuttgart'ın devrede olduğu biliniyor.

Bundesliga ekibinin genç Hollandalı için 18 milyon Euro ödemeye hazır olduğu sızan haberler arasında. Negredo için devreye giren Sevilla ve Villarreal'in yüksek bonservis bedeli sebebiyle transferden vazgeçtiği biliniyor. Başarılı oyuncunun Tottenham Hotspur için Ada'nın yolunu tutacağı konuşuluyor. Heinze için eski takımı PSG ve Marsilya'nın devrede olduğu biliniyor. Ancak Arjantinli oyuncunun Real Madrid'den yıllık 4 milyon Euro alıyor olması Fransız ekiplerinin elini kolunu bağlıyor.

Wesley Sneijder'in Xabi Alonso transferinin bir parçası olarak Liverpool'a gönderilmesi gündemdeydi. Ancak 'Kırmızılar'ın yüksek bonservis bedeli talebi görüşmeleri çıkmaza soktu. Bunlara ek olarak; Real Madrid'in, Javi Garcia, Miguel Torres ve Royston Drenthe gibi genç isimleri yeni sezonda kiralık olarak vereceği düşünülüyor.