Kayserispor Recep Uçar: Finalleri yapabilseydik daha farklı olabilirdi!

Recep Uçar: Finalleri yapabilseydik daha farklı olabilirdi!

07.01.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, Sivasspor'a 3-1 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.

Recep Uçar: Finalleri yapabilseydik daha farklı olabilirdi

Süper Lig'in 19'uncu haftasında Kayserispor, Sivasspor'a 3-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Recep Uçar, mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Recep Uçar, mutlak galibiyet parolası ile maça hazırlandıklarını söyleyerek, "Rakibimizde bir teknik direktör değişikliği oldu. Bu bizim bu şekilde teknik adam değiştirip bizimle karşılaşan 5'inci takım. Bu rakibi daha motive ediyor. Maça baktığımızda ilk yarı topa sahip olan bizdik ama rakibin en önemli silahı geçişlerdi. Nitekim, ilk verdiğimiz geçiş pozisyonunda yaptığımız bireysel hatalar ve şansız bir şekilde kendi kalemize attığımız gol ile geriye düştüğümüz bir maç aslında karşılık verdik ve devreye girdik. İkinci yarı da girdiğimiz net pozisyonlar var. Finalleri yapabilseydik daha farklı olabilirdi. Rakibimiz kaliteli oyunculardan oluşuyor. Atamadığımız pozisyonlar neticesince penaltı pozisyonu ile cezalandırıldık. Sonraki gol ise risk aldığımız dakikalarda geldi. Üzgünüm. Kendi evimizde ciddi bir destek aldığımız seyircimiz önünde mağlup olduk. Nasıl 7 haftada 6 galibiyet aldıysak, bu takım bu 3 mağlubiyetinde üstesinden gelecektir. Başta ben olmak üzere almamız gereken dersleri alıp, Karagümrük maçına hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Hakem kararları hakkında da konuşan Uçar, “Bu sitem değil ama öğrenmek istiyorum. Oyunun ikinci yarısında Cardoso’nun parmağının çıktığı bölümde oyun yaklaşık 2.5 dakika durdu. VAR’a giden penaltı pozisyonunda 4 dakika durdu. Değişiklikler ve başka sakatlıklar var. Serkan Tokat hocamız sağ olsun 6 dakika uzatma veriyor. Nasıl hesapladı? Ben buna sığınıp, bundan mağlup olduk demiyorum. Bunu nasıl hesapladılar bilgilendirme yaparsa Serkan hocam çok memnun olurum. Benim telefonum zaten herkeste var” dedi.

Yazarlar