Kayserispor Recep Uçar: Oyuncularımı yürekten kutluyorum

Recep Uçar: Oyuncularımı yürekten kutluyorum

27.10.2023 - 23:28 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 10'uncu haftasında Hatayspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Kayserispor'da teknik direktör Recep Uçar açıklamalarda bulundu.

Recep Uçar: Oyuncularımı yürekten kutluyorum

Hatayspor deplasmanından 2-1'lik galibiyetle ayrılan Kayserispor'da teknik direktör Recep Uçar, müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Haberin Devamı

Hatayspor'un Süper Lig'in en zor deplasmanları arasında yer aldığını belirten Recep Uçar, "Bu yüzden de birçok anlamda ilklerin olduğu bir maç oldu. Hatayspor adına ilk defa kendi sahalarında mağlup oldular. Bizim adımıza bu sezon ilk defa üst üste 2 hafta galibiyet aldık ve kendi takımımız adına bir de 210 gün sonra deplasmanda gelen ilk galibiyet. Bu zor deplasmanda çok ciddi efor koyup, mücadele eden oyuncularımı yürekten kutluyorum. Biz geçen haftayı yeni bir başlangıç olarak görüyorduk. Hatayspor ligin en genç kadrolarından birine sahip. İç sahada özellikle çok etkili oynuyorlar. Dinamik, atletizmi yüksek oyunculara sahip ve ligin en iyi geçiş yapan takımlarından biri. Bizi çok zor bir maç beklediğini biliyorduk. Maç dengeli başladı. İlk yarıda bizim biraz daha net pozisyonlarımız vardı. İkinci yarıda oyunu kendi sahamızda kabul etmemek adına aynı oyun düzeniyle başladık ve 46. dakikada 2-0 öne geçtik. 2-0'dan 2-1'lik bölüme kadar oyun biraz daha Hatayspor'un kontrolünde olsa da dengeli gittiğini düşünüyorum. Ancak golü yedikten sonra Hatayspor doğal olarak daha çok topa sahip oldu, pozisyonlar üretti. O pozisyonda iyi savunma yaptığımızı düşünüyorum. Bu bölümde özellikle kalecimiz Bilal çok iyi oynadı. Neticede maçı kazanmasını bildik. Hatayspor gibi zor bir deplasmanda alınan galibiyetten dolayı oyuncularımı tekrardan kutluyorum. İnşallah bu galibiyet bundan sonraki süreçte farklı hayaller kurmamıza vesile olmasını diliyorum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı