Dünyadan Futbol Ricardo Quaresma, Cristiano Ronaldo'ya destek çıktı

Ricardo Quaresma, Cristiano Ronaldo'ya destek çıktı

24.11.2022 - 11:25 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın eski yıldızı Ricardo Quaresma, Manchester United'dan olaylı bir şekilde ayrılan arkadaşı Cristiano Ronaldo'nun geleceği hakkında konuştu ve yıldız futbolcuya destek çıktı. İşte detaylar...

Ricardo Quaresma, Cristiano Ronaldoya destek çıktı

2010-2013 ve 2015-2019 yılları arasında iki farklı dönemde Beşiktaş forması giyen, Ricardo Quaresma, verdiği röportajla dünya futbolunu sarsan Cristiano Ronaldo'nun geleceği hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İngiliz devi Manchester United'dan olaylı bir şekilde ayrılan Ronaldo'ya destek çıkan Quaresma, kendi kariyeri ve Dünya Kupası hakkında da konuştu.

2019'da Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Kasımpaşa'ya imza atan, 1 sezon sonra ise ülkesi Vitoria Guimaraes'in yolunu tutan 39 yaşındaki oyuncu geçen sezonun sona ermesinin ardından bonservisini eline almıştı. Portekizli yıldız yeni sezon öncesinde herhangi bir takımla anlaşmadı.

EN ÇOK BEŞİKTAŞ'TA OYNADI

Tecrübeli oyuncu, 227 kez Siyah-Beyazlı formayı terleterek kariyerinde en çok Beşiktaş için görev yaptı. Q7 bu maçlarda toplamda 38 gol, 78 asistle takımına katkı sağlayarak dikkatleri üzerine çekti.

EMEKLİLİK SÖZLERİ

A BOLA'da yer alan habere göre Beşiktaş'ın eski yıldızı Ricardo Quaresma dikkat çeken açıklamalarda bulundu. En son Portekiz'de Vitória Guimaraes'te forma giyen ancak şu anda bonservisi elinde bulunan Ricardo Quaresma, kariyeri ile ilgili olarak şu açıklamaları yaptı: "Hala oynamak istiyorum ve hazırlanıyorum. Masada bazı şeyler var, ancak eşim ve çocuklarım söz konusu olduğunda herkes için en iyisinin ne olduğunu düşünmek zorundayız.

Haberin Devamı

DÜNYA KUPASI YORUMU

Portekiz'in Dünya Kupası'ndaki şansını değerlendiren tecrübeli futbolcu, "Bu bir Dünya Kupası ve kolay maç yok. Herkesin kazanma ve olabildiğince ileri gitme hayali var, ancak kaliteli ve kazanabilecek bir takımımız var." dedi.

RONALDO'YA DESTEK ÇIKTI

Dünya futbolunu sarsan röportajının ardından Manchester United ile yollarını ayıran Cristiano Ronaldo'ya da destek veren Quaresma, yıldız futbolcunun hangi takımla anlaşacağına yönelik olarak, "Bunlar ancak onun çözebileceği şeyler. Ama ona, nerede olursa olsun her zaman destek olacağımı ve onun arkadaşı olacağımı söyledim. Ona en iyi şansı diliyorum ve kanıtlayacak hiçbir şeyinin kalmadığı bu aşamada mutlu olmasını diliyorum. Onun için en önemli şey futboldan zevk almak.” sözlerini dile getirmek.