Dünyadan Futbol Richarlison'dan itiraf: Sadece paramı düşünen insanlar benden uzaklaştı

Richarlison'dan itiraf: Sadece paramı düşünen insanlar benden uzaklaştı

13.09.2023 - 18:15 | Son Güncellenme:

Premier Lig devi Tottenham'ın yıldızı Richarlison suskunluğunu bozdu. Brezilyalı yıldızın açıklamaları Ada'da büyük ses getirdi.

Richarlisondan itiraf: Sadece paramı düşünen insanlar benden uzaklaştı

Tottenham forması giyen Brezilyalı futbolcu Richarlison açıklamalarda bulundu. Gol yollarında uzun süredir etkisiz bir performans sergileyen yıldız futbolcu saha dışında yaşadığı olaylar nedeniyle psikolojik yardım alacağını dile getirdi.

Haberin Devamı

26 yaşındaki oyuncu zorlu günlerin geride kaldığını belirterek, "Sahada mutlu bir takım oyuncusuyum, mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışıyorum. Bazen işler istediğimiz gibi gitmez. Bu kısmın yoluma çıkan saha dışı kısım olduğunu düşünüyorum. Her şeyi doğru yapmak isteseniz de işler ters gidebiliyor. Kulübe odaklanmaya devam edeceğim, zorlu günler geride kaldı" ifadelerini kullandı.

Richarlisondan itiraf: Sadece paramı düşünen insanlar benden uzaklaştı

Sadece parası için yanında olan insanların kendisinden uzaklaştığını vurgulayan Brezilyalı yıldız, "Saha dışında son beş ayda çalkantılı bir dönem geçirdim. Artık evde işler yolunda. Sadece paramı düşünen insanlar benden uzaklaştı. Artık işler düzelmeye başlayacak, Tottenham'da iyi bir performans sergileyeceğime ve işleri yeniden başlatacağıma eminim" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

1 GOL SEVİNCİ YAŞADI

Richarlison bu sezon Tottenham formasını 5 maçta giydi ve 1 kez gol sevinci yaşadı. Premier Lig deviyle sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek Richarlison'un güncel piyasa değeri 48 milyon euro. Futbol hayatına Brezilya'da başlayan Richarlison daha sonra Fluminense, Watford ve Everton formaları giydi. Tottenham geçtiğimiz sezon başında Brezilyalı yıldızı 58 milyon euro karşılığında transfer etti.

Brezilya Milli Takımı'nda 46 maça çıkan Richarlison, 20 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar