Rıdvan Dilmen

Rıdvan Dilmen

rdilmen@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Millilerimiz Dünya Kupası Elemeleri üçüncü maçında saha avantajınıiyi kullanır ve Bosna Hersek’i mağlup eder. İspanya ise Estonya deplasmanında verilen ‘1’ handikapa rağmen kendisine güvenenleri yanıltmaz

Haydi Türkiye

Milli maçlar nedeni ile birçok lige ara verilirken Bank Asya 1. Lig’de heyecan tüm hızıyla sürüyor. Son haftalarda aldığı sonuçlarla zirve yarışından uzaklaşan Gaziantep Belediye, Güngören Belediye karşısında galibiyete ulaşarak moral bulur. Liderin iki puan gerisinde kalan Altay ise ligin dibine demir atan Bolu’yu zorlanmadan mağlup eder. Adanaspor da saha avantajını iyi kullanır ve Giresun karşısında galibiyete ulaşır.
Dünya Kupası elemelerinde ise Türkiye, Bosna Hersek karşısında zorlanmasına rağmen 3 puana ulaşan taraf olur. İki iyi defans yapan takımı karşı karşıya getiren Ukrayna-Hırvatistan karşılaşmasında 2,5 gol altı sürpriz olmaz. Almanya ise son yıllarda yükselen form grafiği ile dikkatleri üzerine çeken Rusya’yı yener. İspanya da Estonya deplasmanında verilen ‘1’ handikapa rağmen kendisine güvenenleri yanıltmaz.