Rıdvan Dilmen

Rıdvan Dilmen

rdilmen@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Fortis Türkiye Kupası’nda Ankaraspor’u yenerek moral bulan Beşiktaş, Lig’de de Hacettepe’yi mağlup eder. Galatasaray, Sivas ve Trabzon da sahalarında üç puanı alırlar

Süper Lig’de zirve yarışı iyice kızıştı. Özellikle ilk üç sırayı oluşturan takımlar kritik haftalarda puan kaybetmek istemiyor. Trabzonspor, Konyaspor karşısında taraftar desteğini de alarak galibiyete ulaşacaktır. Kupadaki ilk maçta Fenerbahçe’ye mağlup olan Sivasspor, ligde Ankara’yı yenerek moral bulur.

Seri sürer
Gaziantep, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Antalyaspor’u zar da olsa geçer. Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile iyi bir çıkış yakalayan Galatasaray sahasında Bursaspor’u yenerek galibiyet serisini sürdürür. Kupada Ankaraspor’u yenerek moral bulan ve ligde zirve yarışı veren Beşiktaş, Hacettepe deplasmanından üç puanla döner.

Haberin Devamı

Sakarya kazanır
Bank Asya 1. Lig’de de heyecan tüm hızıyla sürüyor. Dipten kurtulmak isteyen ve puan kaybına tahammülü olmayan Sakaryaspor, Güngören Belediye’yi mağlup eder. Karabük ise saha avantajını iyi kullanır ve Malatya’yı yener. Diyarbakır da Kartal karşısında haftanın favorilerinden.