Rıdvan Dilmen

Rıdvan Dilmen

rdilmen@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Hafta içi boşluğunu iyi değerlendirmek isteyen milli takımlar hazırlık maçlarına çıkacaklar. Avrupa Şampiyonasına ev sahipliği yapan İsviçre’nin konuğu olan Almanya’nın rakibi karşısında üstünlük kurabileceğini düşünmüyorum ve bu karşılaşmada ilk

Panzerler takılır
tercihimi beraberlikten yana kullanıyorum. Beyaz Rusya deplasmanına giden ay-yıldızlılar ise kazanacaklardır. Avusturya’nın konuğu olan Hollanda da hazırlık maçı olmasına rağmen geniş ve yetenekli kadrosuyla galip gelen taraf olacaktır.
TFF 2. Lig Klasman Grupları’nda ev sahiplerinin 3 puana ulaşacaklarını düşünüyorum. Bozüyük Zeytinburnu’nu mağlup eder. Eyüp ise Güngören Belediye karşısında zorlansa bile kazanacaktır.
Bucaspor, son hafta aldığı mağlubiyetle liderlik koltuğundan inen Fethiye karşısında iç saha avantajını iyi kullanır ve galibiyete ulaşır. Yimpaş Yozgat da Sebat’a puan kaptırmaz.

Haberin Devamı

Son dakika!
*Fransa Milli Takımı’nın 39 kişilik aday kadrosuna Benzema’nın yerine Juventus’ta forma giyen Trezeguet alınırken, sakatlanan Henry, İngiltere önünde yok.
*Bir başka sürpriz Portekiz’de yaşanırken, sakatlık sorunları yaşayan Manchester United’lı Cristiano Ronaldo ve Nani kadrodan çıkarıldı.
*Hırvatistan’la oynayacak İskoçya kadrosundan çıkarılan oyuncularsa, Rangerslı kaleci McGregor, Barry Ferguson, Lee McCulloch ve Christian Dailly. Derby’li orta saha oyuncusu Stephen Pearson’ın da pazartesi günü sakatlığı nedeniyle oynayamayacağı açıklanmıştı.
*Dizindeki problem geçmeyen Ibrahimovic de, Brezilya ile karşılaşacak İsveç milli takımında yok.