Rıdvan Dilmen

Rıdvan Dilmen

rdilmen@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Almanya Ligi’nde fırtına gibi esen Hoffenheim’ın artık durulma vakti geldi. Liderin, Bayern Münih deplasmanında sürpriz sonuçlarından birine daha imza atabileceğini düşünmüyorum. Bayern saha avantajını iyi kullanır ve üç puanı alır. İtalya Serie A’da ise Milan, evinde Catania karşısında kayıp yaşamaz. Napoli ise Siena’yı zorlanmadan mağlup eder.

Barça kazanır

Üç büyükler fire vermez
İspanya Ligi’nde rakip tanımayan Barcelona, Valencia’yı geçer. Nihatlı Villarreal de Getafe’yi mağlup eder. İngiltere Premier Ligi’nde zirve yarışından uzaklaşmak istemeyen Manchester United, Sunderland karşısında favorim. Chelsea galibiyetiyle moral bulan Arsenal de Wigan’ı yener.
Süper Lig’de ise üç büyükler kayıp yaşamaz. Beşiktaş saha avantajını kullanarak Ankara’yı geçer. Derbiden aldığı galibiyetle zirve yarışına dahil olan Fenerbahçe’de, Denizli deplasmanından üç puanla döner. Hertha Berlin’i yenerek UEFA Kupası’nda gruplardan çıkmayı garantileyen Galatasaray, Ankaragücü karşısında çıkışını sürdürür. Trabzon da Kocaeli’yi kolay geçer.
Bank Asya 1. Lig’de de zirve yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Lider Manisa, Güngören Belediye’yi mağlup ederek yerini korur.