İngiltere Premier Lig Rio Ferdinand'dan video oyunu itirafı! 'Birbirimizden nefret ediyorduk'

Rio Ferdinand'dan video oyunu itirafı! 'Birbirimizden nefret ediyorduk'

17.11.2023 - 18:50 | Son Güncellenme:

Manchester United'ın efsanelerinden Rio Ferdinand, eski futbolcuların takımın başarılı dönemleridne çok sık video oyunu oynadığını ve bu sayede kaynaştığını dile getirdi.

Rio Ferdinanddan video oyunu itirafı Birbirimizden nefret ediyorduk

Manchester United'ın eski yıldızlarından Rio Ferdinand, takımın üst üste başarılar yaşadığı döneme dair bir açıklamada bulundu. Oyuncuların kaynaşmak için video oyunu oynadığını söyleyen Ferdinand, "Socom adında bir oyun oynardık. Eski usül Call of Duty diyebiliriz. Bu oyunu saatlerce oynardık." dedi.

Haberin Devamı

Takımın bu oyunu çok sevdiğini söyleyen Ferdinand, "Saatler süren yolculuklarımız olduğunda bazen yolculuk bize yetmiyordu. Hele ki 2-3 saatlik bir yolculuksa hiç yetmiyordu. Genelde 6'ya 6 veya 5'e 5 oynuyorduk. Bizim ekibimiz genelde Gary Neville, Edwin van der Sar ve Ryan Giggs gibi yaşlı isimlerden oluşuyordu. Oyunu oynarken bazen birbirimizden nefret ediyorduk ama bunu yaparken birlikteydik." ifadelerini kullandı.

Rio Ferdinand, 9 Aralık 2006'da Manchester City'e attıkları golde yapılan gol sevincinin Socom oyunu ile bağlantılı olduğunu açıkladı.