Beşiktaş Rıza Çalımbay: Kamp yok, huzur var!

Rıza Çalımbay: Kamp yok, huzur var!

18.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş teknik direktörü Rıza Çalımbay, kampı oyuncuların isteği doğrultusunda iptal ettiklerini açıkladı “Biz illa gideceğiz diyip gidebiliriz ama onların isteklerini dinlemeden olmaz. Ne yapacaksam oyuncularımla beraber yapacağım” diye konuştu.

Rıza Çalımbay: Kamp yok, huzur var

Beşiktaş’ın çiçeği burnunda teknik direktörü Rıza Çalımbay, gündemdeki konulara ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Antalya’da yapılması planlanan kampın iptalinden, hazırlık maçı organizasyonlarına; takımdaki havadan, sakatların durumuna kadar bir çok konuya açıklık getirdi.

Yapılması düşünülen kampı, futbolcuların istediği doğrultusunda iptal ettiklerini belirten Çalımbay “Son dönemde yaşananlardan sonra gergin bir hava vardı. Oyuncuların dinlenmeye, huzura ihtiyacı var. Oyuncularımız huzura ihtiyaçları olduğunu, aileleriyle vakit geçirmek istediklerini söylediler. Biz illa gideceğiz diyip gidebiliriz ama oyuncuların isteklerini dinlemeden olmaz. Ne yapacaksam oyuncularımla beraber yapacağım. Takıma zarar vermeden yapacağız” dedi.

Haberin Devamı

Pazar günü Sakaryaspor ile hazırlık maçında karşılaşacaklarını belirten deneyimli teknik adam, İstanbulspor ile yapılması planlanan ikinci hazırlık karşılaşmasını iptal gerekçesiyle birlikte şöyle duyurdu: “Sakarya maçımız var önümüzde. İkinci maçı sakat oyuncularımız ve milli takımlarda bulunan futbolcularımızdan dolayı iptal ettik.”

Kamp iptalinin yerinde olduğunu idmanlardaki atmosferden görebildiğini ifade eden Çalımbay, “Eksiklerimiz var, milli takımlara giden 8 arkadaşımız var, onlar da geldikten sonra daha iyi hazırlanacağız. Önümüzde çok önemli maçlar var. oynadığımız oyunun üzerine koymalıyız. Takımda çok iyi bir hava var” dedi.

Rıza Çalımbay, durumları merak konusu olan sakat isimlerle ilgili de bilgilendirmede bulunarak şunları söyledi: “Cenk ve Aboubakar çalışmalara devam ediyor. Bahtiyar için doktorlar ancak maskeyle oynayabilir dediler. Aboubakar ve Cenk ikisinin de oynaması bekleniyor.”

Haberin Devamı