Trabzonspor Rıza Çalımbay'ın iyi niyeti başına iş açtı!

Rıza Çalımbay'ın iyi niyeti başına iş açtı!

08.11.2017 - 16:12 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da teknik direktör Çalımbay'ın iyi niyeti başına iş açtı.

Rıza Çalımbayın iyi niyeti başına iş açtı

Bordo mavili kulüpte yolların ayrıldığı teknik direktör Ersun Yanal'ın yerel basın tarafından en çok eleştirilen yönlerinden biri antrenmanların sürekli basına kapalı olmasıydı. Rıza Çalımbay'ın görev gelmesiyle birlikte bu durum değişse de bu kez başka bir sorun ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Çalımbay göreve geldikten sonra yerel basınla daha iyi ilişkiler kurmak ve takımı şehirle daha fazla bütünleştirmek için antrenmanları basına açmaya başladı. Bu yöntem Trabzon yerel basınından da büyük övgü aldı.

Ancak her şey bundan sonra başladı. Rıza Çalımbay'ın Kayserispor maçı öncesi perşembe günü gerçekleştirilen son taktik antrenmanı da basına açık gerçekleştirmesi ve her antrenmanı canlı olarak yayınlayan bazı Trabzon yerel sitelerinin taktik antrenmanı da internet üzerinden canlı olarak yayınlamaları büyük bir skandala neden oldu.

Kayserispor teknik ekibinin Trabzonspor'un taktik antrenmanını internet üzerinden izlediği ve bordo mavili takıma karşı önlemlerini ve oyun statejisini buna göre şekillendirdiği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Rıza Çalımbay'ın basınla iyi ilişkiler geliştirmek için tüm antrenmanları basına açması, yerel basının ise daha fazla haber vermek ve okuyucu çekmek için antrenmanları canlı yayınlaması, bordo mavili takıma pahalıya patlamış oldu.