Demir Grup Sivasspor Roberto Carlos: "Galatasaray için zor olacak"

Roberto Carlos: "Galatasaray için zor olacak"

08.04.2014 - 15:16 | Son Güncellenme:

Sivasspor'da teknik direktör Roberto Carlos, Galatasaray maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.

Roberto Carlos: Galatasaray için zor olacak

Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Sivasspor'da teknik direktör Roberto Carlos, "Bu maç onlar için daha zorlu olacak. Ben takımımı kazanmak için motive edeceğim" dedi.
Pazar günü deplasmanda oynadığı Bursaspor maçında puansız ayrılan Sivasspor, kendi evinde oynayacağı Galatasaray maçına odaklandı. 1 günlük iznin ardından bugün karşılaşmanın hazırlıklarına başlayan kırmızı-beyazlıların hırslı oldukları görüldü. Teknik Direktör Roberto Carlos nezaretinde kulüp tesislerinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan futbolcular minyatür kale maç ve yarı sahada çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana, hafif sakatlıkları nedeniyle salonda çalıştıkları öğrenilen Abdurrahman ve Mehdi katılmadı.

Haberin Devamı

"TAKIMIMI, KAZANMAK İÇİN MOTİVE EDECEĞİM"
Antrenman sonrasında basın mensupların sorularını yanıtlayan teknik direktör Roberto Carlos, Galatasaray maçıyla ilgili, "Bu maç onlar için daha zorlu olacak. Çünkü Sivas'ta oynuyoruz ve stadımız dolu olacak. Ayrıca Sivasspor şu anda Avrupa'ya gitmeyi hedefleyen bir takım. Maça burada hazırlanıyoruz. Onların da bu maça çok iyi hazırlanmaları gerekiyor. Dolu bir stat. İki büyük takımın oynayacağı bir maç. Ben takımımı kazanmak için motive edeceğim. Tabi ki onlar galibiyeti hak edecek bir oyun ortaya koyarlarsa onları alkışlarız. Ama bizim önümüzde 6 maç var ve biz bu maçların tamamına galibiyet için çıkacağız." dedi.

"EKSİKLERİN OLMASI BAHANE DEĞİL"
Teknik Direktör Carlos, Galatasaray'dan çekinip çekinmediği şeklinde yöneltilen soruya ise, "Bir çekince demeyelim. Çünkü dünyanın en büyük kulüplerine karşı oynadım ben. Manchester United, Barcelona gibi. Tabi ki çok büyük bir saygımız var Galatasaray'a. Çok büyük oyunculardan oluşan büyük bir kulüp. Ama korku veya çekince anlamında, zaten hayatım boyunca böyle bir duygu hissetmedim." dedi. Carlos, Galatasaray'daki eksikliklerle ilgili ise, "Onlar Galatasaray'ın armasıyla gelecekler buraya. Eksiklerinin olması ne onlar ne de bizim için bahane değil." dedi.

Yazarlar