Trabzonspor Rodallega’ya kapılar kapandı!

Rodallega’ya kapılar kapandı!

09.06.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Rodallega ile görüşen Olimpia’nın başkanı Trovato, “Rodallega ile anlaşmışken bir anda her şey tersine gitti” dedi. Bu açıklama sonrası Trabzonspor’un Kolombiyalı forvet karşısında eli güçlendi.

Rodallega’ya kapılar kapandı

Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Hugo Rodallega için Paraguay’dan flaş bir itiraf geldi. Olimpia kulübünün başkanı Marco Trovato yaptığı açıklamada, tecrübeli golcü ile sözlü anlaşma yaptıklarını ancak geçen hafta bir anda iptal olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Hugo Rodallega’yı ciddi anlamda istediklerini aktaran Olimpia Başkanı, “Yaklaşık bir hafta önce elimizde anlaşma opsiyonu vardı. Prensipte belli bir anlaşma yaptık. Olsaydı eğer iyi olacaktı. Her konuda anlaşmışken Rodallega ile bir hafta önce menajerler nedeniyle iptal oldu. Her şey tersine gitti” dedi.

Bordo-mavili takımın dördüncülüğünde büyük pay sahibi olan Hugo Rodallega, Süper Lig’in en iyi golcüleri arasında yer aldı. Kolombiyalı futbolcu geride bıraktığımız sezonda Süper Lig’de 33, Türkiye Kupası’nda ise 4 maçta forma şansı buldu. 34 yaşındaki forvet, söz konusu müsabakalarda 16 kez rakip fileleri havalandırırken, arkadaşlarına 2 de gol pası verdi.