Skorer Roko Ukic de doğruladı

Roko Ukic de doğruladı

01.01.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Ülker’in, NBA’de Milwaukee Bucks forması giyen Roko Ukic ile büyük ölçüde anlaştığı haberi, Ukic tarafından da doğrulandı.

Roko Ukic de doğruladı

Basketbol kariyerine KK Split’te başladıktan sonra TAU Ceramica, Barcelona ve Lottomatica Roma gibi dev ekiplerde oynayan, NBA kariyerine Toronto Raptors’ta başladıktan sonra bu sezon Milwaukee’ye geçen 25 yaşındaki guard, Hırvatistan Milli Takımı ile çok iyi bir yaz geçirmiş, Efes World Cup’ta da ‘MVP’ seçilmişti. Ancak Milwaukee formasıyla bu sezon 30 maçın sadece 13 tanesinde, ortalama 7.5 dakika süre alan ve 3.1 sayı atan Ukic, Avrupa’ya dönüş kararı aldı.
Türkiye’ye ilk kez dün, MİLLİYET’in duyurduğu görüşmeyi Hırvatistan’ın önemli gazetelerinden, Vecernji List’e doğrulayan yıldız oyuncu, “Temaslar sürüyor, ancak şu anda net bir şey söyleyemem. Milwaukee ile henüz bu konuyu çözüme kavuşturamadım” dedi.
Hırvatistan Milli Takımı çalıştırıcısı Josip Vrankovic de, Tanjevic’in kendisine Ukic’i istediklerini söylediğini ifade ederek, “Tam bizim aradığımız oyuncu, topa hakim demişti” ifadesini kullandı.