Magazin Romanya’da ‘milli’ oldular!

Romanya’da ‘milli’ oldular!

19.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bir grup Romen ve Hollandalı futbolcu, salı günü oynanan maçın ardından yorgunluklarını hayat kadınlarının da olduğu partide attı

Romanya’da ‘milli’ oldular

2014 Dünya Kupası elemelerindeki rakiplerimizden Romanya ve Hollanda, bu haberle sallanıyor.. İddialara göre iki takım arasında geçen salı günü oynanan karşılaşmanın ardından bir grup Romen ve Hollandalı futbolcu soluğu hayat kadınlarının da yer aldığı bir partide aldı.
SABAHIN ilk ışıklarına kadar alem yapan Mutu, Marica, van Persie, De Jong, Affelay ve Huntelaar, parti sonunda paparazziler tarafından görüntülendi. Gün ağırdığında aşırı alkollü şekilde kulüpten ayrılan yıldızların yanında 20 kadar hayat kadının olduğu öne sürüldü. Konuyla ilgili Romen TV’sine konuşan bir hayat kadını “Mutu ile 150 Euro’ya anlaştık. Mutu ve Marica ile maçtan bir gün önce randevulaşmıştık” açıklamasıyla futbolcuları yaktı.

Haberin Devamı

MUTU’NUN İŞİ!
Mutu, bundan önceki vukuatlarıyla da kötü bir üne sahip. Romanya’da mafya ile içli-dışlı olan Mutu, porno yıldızlarıyla yaşadığı ilişkilerle de sık sık gündeme geliyor.

Yazarlar