Milli Takım Romanya'da büyük alem!

Romanya'da büyük alem!

18.10.2012 - 17:01 | Son Güncellenme:

A Milli Takımımız'ın bulunduğu grupta oynanan Romanya-Hollanda maçı sonrası bir grup Rumen ve Hollandalı futbolcu soluğu hayat kadınlarının da yer aldığı bir partide aldı.

Romanyada büyük alem

A Milli Futbol Takımımız'ın 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'ndaki rakiplerinden Romanya ve Hollanda'da futbolcular gece hayatında yakalandı.

Haberin Devamı

Sporx'in haberine göre; geçtiğimiz gün oynanan Romanya-Hollanda maçı sonrası bir grup Rumen ve Hollandalı oyuncu hayat kadınlarının da yer aldığı mekanlarda görüntülenirken, sabahın ilk ışıklarına kadar alem yaptıkları öne sürüldü. Romanya'dan Mutu ve Marica, Hollanda'da dan Robin van Persie, De Jong, Afellay, Huntelaar paparazziler tarafından görüntülendi. Gece 04.00 sularında bir gece kulübünde görüntülenen futbolcuların yoğun alkol kullandıkları belirtiliyor.

Futbolcuların bulunduğu gece kulübüne 02.00'den sonra 20 kadar hayat kadının toplu halde getirildiği ifade ediliyor. Bir hayat kadınının Rumen televizyonuna yaptığı açıklama ise şaşırtıcı; "Mutu ile 150 euro'ya anlaştık. Mutu ve Marica ile maçtan bir gün önce randevulaşmıştık..."

Haberin Devamı

Romanya ile Hollanda arasında oynanan grup maçı 4-1 Hollanda üstünlüğü ile biterken, Mutu bu maçta 8 dakika süre almıştı.

(Sporx)

Yazarlar