Trabzonspor Sabır dostlar!

Sabır dostlar!

25.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, “Sorunlu bölgelere direkt oynayacak 6-8 oyuncu satın alınarak, 24-25 kişilik kadroya son şekil verilecek. Süreç devam ediyor, sabır dostlar” dedi.

Sabır dostlar

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, transferler konusunda sabır istedi. Daha önceki transfer sezonlarında yapılan yanlışları tekrarlamak istemediklerini, bu defa çok daha titiz davrandıklarını belirten Usta, özellikle takımdan gönderilecek oyuncular konusunda yoğun mesai harcadıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Başkan Muharrem Usta, gidecek her oyuncunun kulüp için değerli olduğunu belirterek, “Alınırken milyonlar verilen oyuncuların kulübü zarara uğratacak şekilde gitmesine göz yumamayız” dedi.

Muharrem Usta, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından da açıklama yaparak, “Sorunlu bölgelere direkt oynayacak 6-8 oyuncu satın alınarak, 24-25 kişilik kadroya son şekil verilecek. Süreç devam ediyor, sabır dostlar” ifadelerini kullandı.

Bu arada Trabzonspor’da yeni yapılanmada kadroda düşünülmeyen Mustapha Yatabare’ye Kayserispor’un talip olduğu öğrenildi. Bordo-mavili takımla 1 yıl daha sözleşmesi bulunan ve yıllık 1 milyon euro garanti ücret alan Malili golcüyü sarı-kırmızılıların çok istediği ancak oyuncunun teklif edilen ücreti beğenmediği belirtildi.