Skorer Şafakspor, Almanya amatör kümede ilk yarıyı lider tamamladı

Şafakspor, Almanya amatör kümede ilk yarıyı lider tamamladı

15.12.2008 - 13:17 | Son Güncellenme:

.

Şafakspor, Almanya amatör kümede ilk yarıyı lider tamamladı

Almanya Amatör Küme’de Oberhausen-Bottrop Bölgesi (A) Ligi’nde mücadele eden TSV Şafakspor, sahasında Fuhlenbruck’u 8-1 gibi farklı skorla yenerek, sezonun ilk yarısını lider tamamladı.
İç sahada tüm rakiplerini yenmeyi başaran Şafakspor, Fuhlenbruk ile oynadığı lig maçında ilk golü kalesinde görürken, Mauri’nin attığı gol ile 1-1’lik beraberliği sağladı. Şafakspor, Abdullah’ın filelere gönderdiği topla devreyi 2-1 önde kapattı.
İkinci yarıya hızlı ve atak bir futbolla başlayan Şafakspor’un bu devredeki gollerini Abdullah (1), Muhammed (2) ve Kai (3) attı.
Şafakspor, sezonun ilk yarısında toplam 67 gol attı. Takımda 22 gol ile Abdullah ilk sırada yer alırken, kendisini Kai ve Ramazan 15’er golle izledi.
Takımı çalıştıran Özay Aydın, "Sezonun ikinci yarısını da lider olarak tamamlayıp Bezirksliga’ya çıkmayı hedefledik. Tüm oyuncularımız takım içinde uyumlu, ligin en iyi takımları arasındayız, diğer kulüplerden tebrikler alıyoruz. Takıma yeni oyuncularımızın katılımı da çok fark etti. Yöneticilerime bu konuda çok teşekkür ediyorum" dedi.
Kulübün asbaşkanı Rüstem Korkmaz da "Takımın çoğu Zonguldaklı gençlerden oluşmakta. Ligin ilk yarısını 67 gol atarak bitirmemiz de bir tesadüf. 67, Zonguldak’ın il plakası" şeklinde konuştu.