BursaSpor Sağlam'dan Ozan İpek açıklaması!

Sağlam'dan Ozan İpek açıklaması!

23.10.2012 - 11:05 | Son Güncellenme:

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, agresif tavırları nedeniyle kadro dışı bırakılan Ozan İpek'in takıma dönmesiyle ilgili bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Sağlam, "Şuan için tekrar takıma katılamaz." dedi.

Sağlamdan Ozan İpek açıklaması

Başarılı teknik adam, Bursa'da yayın yapan bir yerel televizyonda Ozan İpek'in durumunu değerlendirdi. Sağlam, şunları dile getirdi:

Haberin Devamı

"Ozan'ı biz 2. Lig'den aldık buralara kadar getirdik. 1. sınıf futbolcu oldu. Milli Takım'a seçildi. Bu dönemde daha olgun davranabilirdi. Sorumluluk sahibi olabilirdi ancak olamadı. Ozan'ın takıma dönmesiyle ilgili düşüncemiz yok. İlerleyen dönemde ne olur bilemem. Şuan için tekrar takıma katılamaz. Takımda disiplinsizlik olduğu konuşuldu. Böyle bir şey yok. Ufak tefek sorunlar oluyor, ancak biz bunları kendi içimizde hallediyoruz. Gruplaşma tarzı şeyler bizim bulunduğumuz yerde olmaz."

"EN SAKİN SEYRETTİĞİM MAÇTI"

Bursaspor Fenerbahçe karşılaşmasının sonlarına doğru hakem tarafından tribüne gönderilmesini de değerlendiren genç çalıştırıcı, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Bir anda sinirlendim ve su şişesine vurdum. O dakikaya kadar hakemle en ufak kötü bir diyalogumuz olmamıştı. Ancak 4. hakemin uyarısıyla atıldım. Kulübeleri tekmeleyen ne oyuncular gördüm. Hakemlerin kararını protesto edip, topa sert şekilde vuran oyuncular oldu ama hiç biri de ihraç edilmedi. Belki de bugüne kadar en sakin seyrettiğim maçtı. Biz de insanız arada sinirleniyoruz ama karşılaşmanın hakemi beni hiç uyarmadı."

Haberin Devamı

"TRABZONSPOR MAÇINDAN UMUTLUYUM"

Hafta sonu karşılaşacakları Trabzonspor maçından umutlu olduğunu dile getiren Sağlam, "İki haftadır takımın ortaya koyduğu mücadele bizleri umutlandırıyor. Trabzonspor ile oynayacağımız karşılaşmada da takımımızdan umutluyum." diye konuştu.

Yazarlar