Trabzonspor Salih Dursun'dan eşine hediye

Salih Dursun'dan eşine hediye

24.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un başarılı futbolcularından Salih Dursun, Differdange maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Salih Dursundan eşine hediye

Trabzonspor’un ilk golünü kaydeden Salih Dursun attığı golü hamile olan eşine hediye ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Salih, zamana ihtiyaç duyduklarını ve bunu da maçta gördüklerini anlatarak, “İlerleyen turlarda daha iyi bir Trabzonspor ortaya koyacağımızı buradan söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

Mehmet Ekici riske edilmedi

Trabzon’daki ilk karşılaşmada galibiyet golünü atan, ardından sakatlanan Mehmet Ekici, rövanş maçında fazla zorlanmadı. İlk yarıda forma giyen Mehmet, ikinci yarının hemen başında ayağında sorun hissedince oyundan alındı.

Constant 5 ay sonra

Bordo-mavili ekibin Gineli oyuncusu Kevin Constant, Differdange 03 maçında yaklaşık 5 ay sonra formasına kavuştu. Geçen sezon 22 Şubat’ta Kasımpaşa ile İstanbul’da oynanan maçta sahaya çıkan, Constant, daha sonra kadro dışı bırakılmıştı.

Tribünde üstünlük

Haberin Devamı

Differdange maçının Lüksemburg’un milli maçlarını da oynadığı Josy Barthel Stadyumu’na alınmasına rağmen ev sahibi ekip taraftarları maça ilgi göstermedi. Maçı izleyen 3 bin 500 seyircinin yaklaşık 2 bin 500 kişilik bölümünü çevre ülkelerden gelen bordo-mavili taraftarlar oluşturdu. Öte yandan Trabzonspor taraftarları 61. dakika şovunu, Lüksemburg’da da tekrarladı. Meşaleler ve meytaplarla 61. dakikada tezahürat yapan taraftarlar, “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları attı.

Salih Dursundan eşine hediye