Skorer Salih Uçan çalımı

Salih Uçan çalımı

25.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Salih Uçan herkesin hedefi! Sarı-lacivertli yönetim, Beşiktaş’ın da peşinde olduğu Bucaspor’un 18 yaşındaki yıldızı Salih Uçan’ın transferini büyük ölçüde bitirdi

Salih Uçan çalımı

SALİH UÇAN BİTTİ GİBİ

Haberin Devamı

Altyapıda yetişen, geçen yıl (A) takıma alınan, bu sezon 1. Lig’de gösterdiği performansla dikkatleri üzerinde toplayan 1994 doğumlu Salih için kulübüne 1,4 milyon Euro bonservis bedeli artı Okan Alkan verilecek. Bu rakamın 18 yaşındaki bir futbolcu için hem Fenerbahçe, hem de Bucaspor açısından bir rekor olduğu öğrenildi.
Rus Kulübü Rubin Kazan’ın 1,5 milyon euroluk teklifine rağmen, kendisiyle bizzat görüşen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’dan etkilenen Salih, sarı - lacivertli kulübü tercih etti. Kocaman’ın, genç yıldıza “Seni (A) takımda oynatmayı düşünüyorum. Eğer kamp döneminde bunun için erken olduğunu görürsek, gerekirse Bucaspor’a döner ve bir yıl daha pişersin” dediği belirtildi. Salih’in tercihinde, “Türkiye’de kalman şu an senin için daha iyi olur” diyen (A) Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın da önemli rol oynadığı belirtildi. Fenerbahçe, Salih Uçan transferini borsaya da bildirdi.

Yazarlar