Voleybol Saliha Şahin kendisine gelen teklifi açıkladı: Polonya ilk tercihimdi

Saliha Şahin kendisine gelen teklifi açıkladı: Polonya ilk tercihimdi

24.11.2023 - 15:29 | Son Güncellenme:

Sezon başında Eczacıbaşı'ndan ayrılarak Chemik Police'in yolunu tutan Saliha Şahin, Polonya ekibine transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Saliha Şahin kendisine gelen teklifi açıkladı: Polonya ilk tercihimdi

Yaz döneminde Eczacıbaşı Dynavit’ten Polonya’nın Chemik Police takımına kiralanan milli voleybolcu Saliha Şahin, yeni takımı ve transfer süreci hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'TÜRKİYE'DEKİ ZAMANLARIMDAN BU YAKLAŞIMI BİLİYORUM'

Polonya basınına konuşan Saliha Şahin, güçlü bir takım olduklarının altını çizerken başarı beklentilerine Türkiye'deki döneminden alışık olduğunu şu sözlerle dile getirdi:

"Güçlü bir takımımız var. Bu kadronun avantajı, kadro derinliği gibi görünüyor. Antrenörün seçenekleri var, ligdeki tüm takımlar benzer bir rahatlığa sahip değil. Sezonun ilk kupasını kazandık ve bu yolda devam edelim. Chemik ulusal müsabakalarda her şeyi kazanmaya odaklı. Bize böyle hedefler sunuldu ve benim için alışılmadık değil. Türkiye'de oynadığım zamanlardan bu yaklaşımı biliyorum."

'POLONYA İLK TERCİHİMDİ'

Chemik'e transfer olmadan önce İtalya'dan da teklifler aldığını dile getiren Milli voleybolcu, şu ifadeleri kullandı: 

Haberin Devamı

Chemik ve Polonya benim ilk tercihimdi. İtalyan liginden de teklif aldım ama Chemik'in en iyi seçenek olacağını düşündüm. Eczacıbaşı'nın antrenörü Ferhat Akbaş ile çok konuştum. Ferhat Hoca, Chemik'te iki yıl çalıştı ve buranın çok iyi bir yer olduğunu söyledi.”

İLK KUPASINI KAZANMIŞTI

Chemik Police'a transfer olan Saliha Şahin, yeni takımıyla sezona başarılı bir giriş yapmıştı. Geçtiğimiz Ekim ayında Polonya Süper Kupası'nda Chemik Police, LKS Lodz'u 3-1 yenmeyi başarmış ve aliha Şahin Polonya'daki ilk kupa şampiyonluğunu da elde etmişti.

Saliha maç boyunca iyi bir performans sergilerken şampiyonluk sayısını da kaydetmeyi başarmıştı.

Yazarlar