Voleybol Saliha Şahin MVP seçildi! Polonya manşetlerinde

Saliha Şahin MVP seçildi! Polonya manşetlerinde

21.12.2023 - 10:23 | Son Güncellenme:

Polonya Voleybol Kupası'nın çeyrek finalinde Palac ile Saliha Şahin'in takımı Chemik Police karşı karşıya geldi. Saliha Şahin maçın MVP seçilirken Polonya basınında manşet oldu.

Saliha Şahin MVP seçildi Polonya manşetlerinde

Polonya Voleybol Kupası'nın çeyrek finalinde maçında Palac ile Saliha Şahin'in takımı Chemik Police karşı karşıya geldi. Chemik Police sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

MVP SALİHA ŞAHİN
Polonya'da Chemik Police-KS Palac maçının MVP'si Saliha Şahin seçildi. 12 sayı kaydeden Saliha 3 blok istatistiği elde etti.

POLONYA'DA MANŞETLERDE
Polonya medyasından Polsat'ın 'Sürpriz yok' başlığı ile verilen haberde "Grupa Azoty Chemika Police'in voleybolcuları 2024 Polonya Kupası'nda çeyrek finale yükseldi. 12 sayı atan Saliha Şahin karşılaşmanın MVP'si seçildi" ifadeleri kullandı.

Saliha Şahin MVP seçildi Polonya manşetlerinde

Siatka'da yer alan haberde ise 'Chemik bir sonraki turda' başlığı ile verildi. Son çeyrekte 12-12 beraberlik sonrası Chemik'in vites yükselttiği vurgulanırken; "Bu noktada Chemik oyuncuları vites değiştirerek avantajlarını adım adım artırdı. Sonunda 20:16 kazanırken rakipleri kelimenin tam anlamıyla durdu. Setin sonunda sadece ev sahibi takım sayı atarak 25:16 galip geldi ve çeyrek finale yükseldi." denildi.

Haberin Devamı

Saliha Şahin daha öncesinde yaptığı açıklamada şunları söylemişti: "Polonya’da mutluyum, hem lig hem de Avrupa’da her şey bizim adımıza güzel gidiyor. Bir kupa kazandım, diğerleri için de yolumuza devam ediyoruz."

Saliha Şahin MVP seçildi Polonya manşetlerinde

Yazarlar