Trabzonspor Salon adamı!

Salon adamı!

15.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal, üç idman sonrasında takımdaki kuvvet eksikliğini gördü, programa göre sahada yapılacak olan antrenmanı salona aldı. Bu nedenle basına açık olan idman da kapandı.

Salon adamı

Trabzonspor’un yeni teknik patronu Ersun Yanal, üç idmanda takımın durumunu gördü, dördüncüsünde futbolcuları salona götürdü.

Haberin Devamı

Milli arayı fırsat bilerek takıma kondisyon yüklemesi yapmaya başlayan bordo-mavili takımla 3 antrenmana çıkan Yanal, takımdaki kuvvet eksikliği yüzünden takımın dün sabah idman sahasında yapılacak antrenmanda değişikliğe gitti. İlk 15 dakikası basın mensuplarına açılacağı bildirilen çalışması öncesi, basın mensupları Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki sahaya alındı. Ancak son anda Ersun hocanın çalışmayı salona aldığını açıklaması üzerine medya geri dönmek zorunda kaldı.

Çift idman yaptılar

Antrenmana çıkmak için hazırlanırken Ersun Yanal’ın talimatını öğrenen futbolcular da kondisyon salonunun yolunu tuttu. Performans antrenörü Noyan Dülek’in hazırladığı program dahilinde oyuncular, fizyoterapistler ve antrenörlerin eşliğinde ısınmanın ardından kuvvet çalışması gerçekleştirdiler. Trabzonspor, akşam ise taktik ağırlıklı bir çalışmayla hazırlıklarını sürdürdü.

Yazarlar