Diğer Sam Bennett geri döndü

Sam Bennett geri döndü

15.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

2017 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun (TUR 2017) 5. etabını, Bora-Hansgrohe takımının İrlandalı sporcu Sam Bennett kazandı.

Sam Bennett geri döndü

SALİH ERKAN

Haberin Devamı

2017 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun (TUR 2017) 5. etabını, Bora-Hansgrohe takımının İrlandalı sporcu Sam Bennett kazandı. Selçuk ile İzmir arasındaki 166 kilometrelik parkur büyük bir mücadeleye sahne olurken, Bennett, 4 saat 6 dakika 51 saniyede bitirerek rakiplerini geride bıraktı.

Sprint finişiyle sonuçlanan etapta 2’nciliği, Türkiye Milli Takımı’ndan Ahmet Örken, 3’üncülüğü ise BAE Takımı Emirates’ten Simone Consonni elde etti.

Öte yandan Vestel sponsorluğunda düzenlenen tura katılan bisikletçiler bir kez daha Vestel’in 1 milyon metrekare üzerine kurulu üretim üssü Vestel City’nin içinden geçti. Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, Vestel yöneticileri ve çalışanları, sektör temsilcileri ile Manisa halkından yüzlerce kişi bu geçişe tanık oldu. Bu yıl 53. kez organize edilen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bugün İstanbul’da yapılacak 6. etapla son bulacak.

Haberin Devamı




Yazarlar