Dünyadan Futbol Samet Akaydin'dan Fatih Terim cevabı! EURO 2024 hedefini açıkladı

Samet Akaydin'dan Fatih Terim cevabı! EURO 2024 hedefini açıkladı

14.01.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den Panathinaikos'a transfer olan Samet Akaydin, Yunanistan ekibine imza atmasının ardından suskunluğunu bozdu.

Samet Akaydindan Fatih Terim cevabı EURO 2024 hedefini açıkladı

Panathinaikos'un yeni transferi Samet Akaydin, kulübün resmi sitesine açıklamalarda bulundu. Fatih Terim ile birlikte çalışmayı çok istediğini belirten Samet Akaydin, EURO 2024 hedefini de anlattı.

Haberin Devamı

Panathinaikos'un büyük bir camia olduğunu belirten Samet Akaydin, "Panathinaikos'la ilgili taraftar grubunun çok ateşli olduğunu biliyorum. Yunanistan'da çok büyük bir camia olduğunu biliyorum" dedi.

Samet Akaydindan Fatih Terim cevabı EURO 2024 hedefini açıkladı

Fatih Terim'in transferdeki etkisiyle ilgili konuşan Samet Akaydin, "Buraya gelmemde Fatih Terim'in etkisi büyük. Türk futbolcuları için onunla çalışmayı herkes çok ister. Ben de Fatih Terim'le çalışmayı çok istiyorum" ifadelerini kullandı.

Panathinaikos'a imza attığı için heyecanlı olduğunu vurgulayan Samet Akaydin, "Aslında biraz heyecanlıyım açıkçası. Bu heyecan iyi anlamda. Heyecanlı olmanın sahada performansımı daha çok artıracağını düşünüyorum. Panathinaikos'ta performans vermek istiyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Samet Akaydindan Fatih Terim cevabı EURO 2024 hedefini açıkladı

Hedeflerine dair gelen soruya Samet Akaydin, "Benim kişisel hedefimden ziyade burada bir hedef var. Burada bir hedef var şampiyonluk. Tek düşüncemiz, ortak hedefimiz şampiyonluk. Şampiyonluktan başka bir hedefimiz yok. İlk hedefimiz Panathinaikos'u şampiyon yapmak. Benim kendi hedefim, kendimi en üst düzeye çekip Avrupa Şampiyonası'na en hazır bir şekilde gidebilmek" cevabını verdi.

Mücadeleci bir oyun karakteri olduğunu dile getiren Samet Akaydin, "Asla sahada pes etmeyen, daima savaşan, hırsımla, mücadelemle ön plana çıkan biriyim. Ne olursa olsun, asla vazgeçmem. Bunu sahaya çıktığım zaman taraftarlara göstereceğim zaten" ifadelerini kullandı.