Skorer Şampiyon olamazsak biterim

Şampiyon olamazsak biterim

31.05.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Şampiyon olamazsak biterim

Şampiyon olamazsak biterim

F.Bahçe Başkanı Ali Şen, "Yeni sezonda başarılı olamazsak benim de kredim biter ve seyirci Ali Şen falan tanımaz" dedi. Danimarka'da Milliyet'in sorularını yanıtlayan Şen, G.Saray'ın da taraftarı sayesinde şampiyon olduğunu söyledi

FENERBAHÇE Başkanı Ali Şen, Danimarka'da Milliyet'in sorularını yanıtlarken, "Şampiyon olamazsak biterim" dedi.
Geçen sezonun değerlendirmesini de yapan Şen, Galatasaray'ın taraftarı sayesinde şampiyon olduğunu söyledi. Şen, "Bize 4 - 0 yenildikleri karşılaşmadan sonra Sarıyer maçına çıktılar ve 25 bin kişi tribünlerde onları destekledi. Bu taraftar takımı inandırdı" diye konuştu. Fenerbahçe seyircisinin kaçan şampiyonluğa ve Şampiyonlar Ligi fırsatına rağmen takımı protesto etmemesine de dikkati çeken Şen, "Oğuz ve Aykut'a tezahürat yaptılar ama yine (Ali Şen Başkan) diye bağırdılar. Oğuz neyse ama Aykut'u hiç sevmiyorum. Yeni sezonda başarılı olamazsak artık benim de kredim biter ve bu seyirci Ali Şen falan tanımaz. Halkın önünde kimse duramaz" dedi.
Rıdvan'ın İsmail Kartal aracılığı ile Denizlispor maçından sonra dönmek için kendisine haber yolladığını da iddia eden Şen, "Sonra çıkıp beni kullandılar diye açıklama yaptı. Rıdvan'ı her zaman korudum. Yönetime kalsa çok önce işine son verilirdi" yorumunu yaptı.
Şen sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bundan sonra her futbolcu hakkı neyse onu alacak. Üç kulüp anlaştık. İşine gelmeyen çeker - gider. Satış listesine koyarız. Bundan sonra her futbolcu hakettiğini alacak. Oynadığı maç kadar para kazanacak."

Yazarlar