Skorer Şampiyon TRABZON

Şampiyon TRABZON

10.05.2010 - 01:19 | Son Güncellenme:

Türkiye Basketbol İkinci Ligi Final Grubu’nu şampiyon olarak bitirmeyi başaran Trabzonspor, Torku Selçuk Üniversitesi ile oynadığı ve 88-76 yenildiği son maçın ardından kupasını Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak’tan aldı.

Şampiyon TRABZON


Bordo-mavili ekibin kaptanı Umut Tınay, şampiyonluk kupasını havaya kaldırdığında, Sinan Erdem Spor Salonu’na akın eden yaklaşık 6 bin Trabzonsporlu taraftar büyük bir sevinç yaşarken, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Basketbol Federasyonu Asbaşkanları İmran Işıldar ve Metin Şahin de oyunculara madalyalarını verdi.
Trabzonsporlu basketbolcular kupa ile salonda tur atarken coşku doruğa çıktı. Daha sonra salon ortasında kolbastı şov yaşandı. Oyuncular çalan müzik eşliğinde kolbastı oynarken, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Basketbol Şubesi Başkanı Saner Ayar ve diğer yöneticilerin de büyük sevinç yaşadığı gözlerden kaçmadı. Trabzonspor Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ise, basketbol takımının bugün 18.00’da Trabzon’a geleceği ve üstü açık otobüs ile şehirde tur atacağı duyuruldu.
Öte yandan Trabzonspor’un ardından Beko Basketbol Ligi’ne yükselen ikinci takım Olin Gençlik oldu. Edirne ekibi, kazanan takımın mutlu sona ulaşacağı maçta Hacettepe Üniversitesi’ni 65-58 yenmeyi başardı.

Yazarlar