Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi'nde Milan taraftarından Donnarumma'ya büyük tepki! Sahte para attılar

Şampiyonlar Ligi'nde Milan taraftarından Donnarumma'ya büyük tepki! Sahte para attılar

08.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nun 4'üncü haftasında Paris Saint Germain'i konuk etti. İtalyan ekibi mücadeleyi 2-1 kazanırken, Donnarumma'ya gösterilen tepki maça damgasını vurdu.

Şampiyonlar Liginde Milan taraftarından Donnarummaya büyük tepki Sahte para attılar

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nun 4'üncü haftasında Milan, Paris Saint Germain ile karşı karşıya geldi. Mücadelede rakibini 2-1 yenen İtalyan ekibi 3 puanın sahibi oldu.

Haberin Devamı

Milan'a galibiyeti getiren golleri 12. dakikada Leao ve 50. dakikada Giroud kaydederken PSG'nin tek golünü ise 9. dakikada Skriniar attı.

Milan'ın geriye düşüp kazandığı mücadeleye ise Donnarumma'ya gösterilen tepki damgasını vurdu.

DONNARUMMA'YA DEV TEPKİ

Milan taraftarları PSG'ye transfer olmasından bu yana ilk kez eski takımına rakip olan İtalyan file bekçisi Gianluigi Donnarumma'ya büyük tepki gösterdi.

Şampiyonlar Liginde Milan taraftarından Donnarummaya büyük tepki Sahte para attılar

YUHALANDI

Yıldız kaleciye tepkiler ısınmaya çıktığı anlarda başladı. Milan taraftarları yuhalamalar ve tezahüratlarla tepkilerini dile getirdiler.

SAHTE PARA ATTILAR

Tepkiler yalnızca bununla da sınırlı kalmadı. Taraftarlar İtalyan kalecinin parayı tercih ettiği yönünde göndermede bulunarak sahte para hazırladı ve bunu sahaya attı. Sahte paraların üzerinden "Dollarumma" ifadesi de yer aldı.

Haberin Devamı

Ayrıca bu sahte paralardan elde edilecek olan gelirin yerel futbol okullarına vermek için kullanılacağı da belirtildi.

PSG'YE BEDAVAYA GİTMİŞTİ

Donnarumma, 2021 yılında Milan'la olan sözleşmesini uzatmamış ve bedelsiz şekilde PSG'nin yolunu tutmuştu. İtalyan kalecinin bu kararı Milan taraftarını o dönemde oldukça sinirlendirmişti.

İLK 11'LER

Milan: Maignan, Calabria, Thiaw, Tomori, Theo Hernandez, Reijnders, Musah, Loftus-Cheek, Pulisic, Giroud, Leao.

Paris Saint Germain: Donnarumma, Hakimi, Marquinhos, Skriniar, Lucas Hernandez, Zaire-Emery, Ugarte, Dembele, Vitinha, Kolo Muani, Mbappe.

Yazarlar