2.Lig ‘Şampiyonluğa odaklandık’

‘Şampiyonluğa odaklandık’

23.11.2023 - 11:19 | Son Güncellenme:

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta son olarak Kırklarelispor'u da 2-0 yenerek evinde üst üste 6. maçını kazanan Bucaspor 1928’de sıradaki hedef deplasmanda da galibiyet serileri başlatmak.

‘Şampiyonluğa odaklandık’

Bu periyotta Karacabey Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor, Bursaspor, Serik Belediyespor ve Kırklarelispor'u mağlup eden Bucaspor 1928, evinde kazandığı puanlarla zirve yarışına tutundu.

Haberin Devamı

Gündeme dair açıklamalarda bulunan sarı lacivertlilerde Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, iç sahadaki başarılı performansı deplasman maçlarına da yansıtacaklarını belirtti, "Kırklarelispor galibiyetiyle çıkışa geçtik. Seri yakalayıp zirve yarışında daha da iddialı konuma gelmek istiyoruz" dedi.

‘Tek yürek olduk’

Basında çıkan bazı oyuncuların kadro dışı bırakıldığı söylentileri hakkında da açıklamalarda bulunan Dumlupınar, “Oyuncularımla aramızda hiçbir problem yok. Aksine benim onlara güvenim tam. Hepsi iyi mücadele ortaya koyuyor. Takımın başına geçtiğimiz ilk günden itibaren yöneticilerimiz, oyuncularımız ve çalışanlarımızla tek vücut ve tek yürek olduk. Bizim bir tek hedefimiz var, şampiyonluk sevincini Bucaspor’a gönül vermiş herkese yaşatmak. Gerçekten buna inandık. Bunu sürdürülebilir hale getirmek lazım. Heybeye atılacak 3 puanlar bizi şampiyonluğa götürecek” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘7 puan fark kapanır’

Zirve mücadelesini de değerlendiren deneyimli teknik adam, “Şampiyonluk yolunda fazla sayıda rakibiniz varsa elde edeceğiniz şampiyonluk da daha anlamlı olur. Herkesin herkesi yenebileceği bir ortam bize fayda sağlar. Şu an liderle aramızda sadece 7 puan fark var. Kapanmayacak puan farkı değil. Biz içeride ve dışarıda maç kazanan bir takım olmak istiyoruz” İfadelerini kullandı.

Yazarlar