1.Lig Samsunspor Süper Lig'e kilitlendi

Samsunspor Süper Lig'e kilitlendi

30.12.2013 - 14:39 | Son Güncellenme:

.

Samsunspor Süper Lige kilitlendi

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Nihat Soğuk, "Play-off'a kaldığımız takdirde şans da yanımızda olursa bir üst lige çıkabileceğimize inanıyoruz. Bunun için gol yollarında etkili olabilecek bir transfer yapmanın çabası içindeyiz" dedi.

Haberin Devamı

Soğuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını 30 puanla kapatma konusunda önemli bir fırsatı kaçırdıklarını söyledi. Kahramanmaraşspor'u yenebilecek güce sahip olduklarını ancak hiç beklemedikleri bir beraberlik aldıklarını belirten Soğuk, "Kahramanmaraşspor maçı kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Böyle bir maçtan 1 puan alarak ligin ilk devresine üzüntülü girdik ancak rakiplerin de berabere kalmaları bizim umudumuzun sürmesine neden oldu. Kaybettiğimiz bu 2 puanı çok arayacağız" diye konuştu. Teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın takım hakkında hazırlayacağı raporu beklediklerine işaret eden Soğuk, şunları kaydetti: "Hangi futbolcu gidecek, hangisi kalacak, yönetim olarak oturup değerlendireceğiz. Özellikle Sivassporlu Abdulkadir Özgen'i renklerimize almak için başkanımız Emin Kar ile görüştük. Eğer Abdulkadir'in şartları ve bizim şartlarımız birbirine uyum sağlarsa onu renklerimize katmak istiyoruz. Abdulkadir çok iyi bir forvet oyuncusu, umarım bu konuda önemli adımlar atarız."

Haberin Devamı

"Play-off'u zorlamak istiyoruz" diyen Soğuk, "Play-off'a kaldığımız takdirde şans da yanımızda olursa bir üst lige çıkabileceğimize inanıyoruz. Bunun için gol yollarında etkili olabilecek bir transfer yapmanın çabası içindeyiz" ifadelerini kullandı.

Yazarlar