1.Lig Samsunspor'da ilk imza atıldı!

Samsunspor'da ilk imza atıldı!

25.06.2013 - 15:17 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Dış transferde birçok isimle prensip anlaşmasına varan Samsunspor iç transferde de imzaları attırıyor.

Samsunsporda ilk imza atıldı

Geçen sezon Samsunspor'a ligin ikinci yarısında gelen ve başarılı maçlar çıkaran Cemil Adıcan, kendisini Samsunsporlu yapan imzayı attı. Nuri Asan Tesisleri'ne menajeri Hakan Şirin ile birlikte gelen Cemil Adıcan, Kulüp Başkanı Emin Kar ile görüştükten sonra resmi sözleşmeye imzasını attı.

Haberin Devamı

Samsunspor'da oynamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Cemil Adıcan, "Samsunspor'da çok kısa da olsa güzel günlerim geçti. Hiçbir kulübün teklifini kabul etmedim ve yuvama geldim. Bana güvenenlere ve büyük Samsunspor taraftarına teşekkür ediyorum. Samsunspor'u bu sezon layık olduğu yere getireceğiz." diye konuştu.

Başkan Emin Kar ise, yaptığı açıklamada, "Cemil hem karakteri hem de oyunculuğuyla bizim takımda görmek istediğimiz oyuncuların başında geliyordu. Yeniden anlaştığımız için mutluyuz. Transfer çalışmalarımız büyük bir titizlik içinde sürüyor. Hata yapmadan Samsunspor'u hedefe taşıyacak oyuncuları kadromuza katacağız." diye konuştu.

Yazarlar