AntalyaSpor Samsunsporlu Mbilla, Antalyaspor'da...

Samsunsporlu Mbilla, Antalyaspor'da...

07.07.2015 - 10:33 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi Antalyaspor, Samsunspor’un golcü oyuncusu Kamerunlu 27 yaşındaki Mbilla’yı renklerine bağladı.

Samsunsporlu Mbilla, Antalyasporda...

Spor Toto Süper Lig’de yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Akdeniz ekibi Antalyaspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kırmızı-beyazlılar, geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig’de Samsunspor formasıyla 15 gol atan Kamerunlu golcü oyuncu Mbilla’yı Antalya’ya getirdi. Hasan Subaşı Tesisleri’nde menajerleri aracılığıyla yöneticilerle görüşen Mbilla’nın kırmızı-beyazlı takımla anlaştığı ve bugün sağlık kontrolünden geçirileceği öğrenildi. Tesislerden çıkarken görüntülenen Mbilla’nın çantası ile yüzünü gizlediği görüldü. Mbilla, geçen sezon PTT 1. Lig’de Antalya ve Alanyaspor’a 7 maçta 6 gol atmıştı.

Haberin Devamı

MBILLA ETAME KİMDİR

Futbola Kamerun'daki amatör ekiplerin altyapısında başlayan Mbilla Etame, 2008 yılında Adanaspor'a transfer oldu. Adanaspor için ilk resmi karşılaşmasına 3 Eylül 2008 tarihinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a karşı Türkiye Kupası karşılaşmasında çıktı. Kısa süre içerisinde ilk 11'in vazgeçilmez futbolcusu oldu. 2013-2014 sezonu başında Azerbaycan takımlarından Hazar Lankaran’a transfer oldu.

Mbilla Etame, Adanaspor ve Samsunspor formasıyla PTT 1. Lig’de çıktığı toplam 180 maçta rakip filelere 77 gol gönderirken, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise sahaya çıktığı 4 maçta bir gol bulma şansı yakaladı. 2013-2014 sezonunda ise Azerbaycan takımı Hazar Lankaran ile ligde çıktığı 35 maçta 11 gol atarken, kupa maçlarında ise rakip kaleye 3 maçta 3 gol gönderdi.

Yazarlar