Skorer Sarp’ın yerine Elano

Sarp’ın yerine Elano

07.11.2009 - 00:04 | Son Güncellenme:

Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın Sivas ve Dinamo Bükreş maçlarında sahaya sürdüğü ve performanslarıyla beğeni toplayan Mehmet Topal-Mustafa Sarp-Barış üçlüsü bozuluyor

Sarp’ın yerine Elano

Sarı kart cezası nedeniyle yarın takımındaki yerini alamayacak olan Mustafa’nın yerine Rijkaard’ın, Elano’yu ilk 11’de düşündüğü öğrenildi. Hollandalı’nın diğer alternatifi ise son iki maçta kulübede tuttuğu Ayhan.
Bu arada Süper Lig’de yarın Diyarbakırspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Cim-Bom hazırlıklarına ara vermeden başladı. UEFA Avrupa Ligi’nde önceki gün Dinamo Bükreş’i yenerek, gruptan çıkmayı garantileyen sarı-kırmızılılar, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına kapalı bir antrenman yaparken, sakatlığıyla yürekleri ağızlara getiren Nonda’nın durumunun ciddi olmaması yüzleri güldürdü. Sağ bacak ön adalesine aldığı darbe sonucu oyunu terk eden Kongolu futbolcunun tedavisinin ardından dün yenileme çalışmasına katıldığı belirtildi. Cim-Bom’da Emre Aşık ve Aydın, takımdan ayrı çalışırken, Baros’un ise tedavisine devam edildiği kaydedildi. Sarı-kırmızılılar, bu sabah yapacağı çalışmanın ardından özel uçakla Diyarbakır’a gidecek.

Yazarlar