Turkish Airlines Euroleague Sarunas Jasikevicius'tan basın mensuplarına tepki! 'Çok üzücü'

Sarunas Jasikevicius'tan basın mensuplarına tepki! 'Çok üzücü'

29.03.2024 - 23:44 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Alba Berlin maçının ardından konuştu.

Sarunas Jasikeviciustan basın mensuplarına tepki Çok üzücü

EuroLeague'de Alba Berlin'i 103-68 mağlup eden Fenerbahçe Beko'da başantrenör Sarunas Jasikevicius açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı değerlendiren Sarunas Jasikevicius, "Öncelikle oyuncularımızı ardından da taraftarlarımızı tebrik ediyorum. İnanılmaz desteklerinden dolayı teşekkürler. Son maçlarda biletlerin tükenmesi çok güzel. Nigel’ı ekstra tebrik ediyoruz. Onun sayesinde Avrupa basketbolunda tarihe şahit olduk. Yaptığı şey çok zordu. Maç sonunda biz de rekoru kırması için elimizden geldiği kadar destek olmaya çalıştık ama başardığı çok zordu. Her gün deli gibi çalışan bir sporcu. Hem Avrupa hem de Türk basketbolu adına çok özel bir geceydi" dedi.

Basın toplantısında soru gelmemesi üzerine Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius, "50 sayıyla rekor kırılan (Nigel Hayes-Davis) bir maçtan sonra hiç soru olmaması çok üzücü. Türk basketbolu ve spor yazarları adına. Geçen hafta da benzeri oldu. Barcelona’yı yendik. Çok iniş çıkışlı ve inanılmaz hikayesi olan bir maçtı. Orada da üç soru vardı. İki tanesi twitter da yayınlanan sorularla ilgiliydi. Bilgi değildi. Onlarla ilgili yorumum istendi. Bugün Nigel rekor kırdı ve yine soru yok. Çok üzgünüm. Türk basketbolu ve basın adına çok üzücü bir gece" ifadelerini kullandı.

Yazarlar