Skorer Savunmada alarm

Savunmada alarm

20.10.2008 - 01:09 | Son Güncellenme:

Arsenal maçı öncesi Önder Turacı ve Gökhan Gönül’ün sakatlığı, Roberto Carlos ile Edu’nun ise formsuzluğu can sıkıyor. Aragones, savunma oyuncularını uyardı

Savunmada alarm

Kocaelispor maçında gelen galibiyet ile büyük bir karmaşadan kurtulan Fenerbahçe’de moraller yerine gelirken, Teknik Direktör Aragones savunmadaki dağınıklığa çare aramaya başladı.
Şampiyonlar Ligi’nde yarın oynanacak Arsenal karşılaşmasından da üç puan alıp iyice düzlüğe çıkmanın hesaplarını yapan sarı-lacivertli ekipte, teknik kadroyu özellikle Roberto Carlos ile Edu’nun formsuzluğu düşündürüyor.
Bu oyunculara Selçuk ile alternatifleri Maldonado ve Josico’nun da yeterli düzeye bir türlü ulaşamaması eklenince bu yöndeki sıkıntı biraz daha artırıyor. Arsenal maçında iyi savunma yapmanın en önemli unsur olduğunu dile getiren Aragones, dünkü çalışma öncesi takımı saha ortasında uyarırken, Kocaeli deplasmanında yapılan hataları tek tek dile getirdi.
İspanyol hocanın, “Böyle goller yemek bizim gibi üst düzey bir takıma yakışmıyor. Rakibe bu kadar kolay top kullanma imkanı verilmez” dediği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının Roberto Carlos ile baş başa görüşmesi de dikkat çekti.
Aragones’in sahaya sağ bekte kimi çıkaracağı da belirsizliğini korurken, Gökhan Gönül’ün Arsenal maçına yetişme şansının bir hayli fazla olduğu bildirildi. Emre ve Önder ise oynayamayacak.

Yazarlar