Diğer Seda Uslu çok mutlu

Seda Uslu çok mutlu

05.08.2014 - 15:50 | Son Güncellenme:

Bursa Büyükşehir Belediyespor'un yeni transferi Eryüz, "Voleybola başladığım takıma kaptan olarak dönmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Seda Uslu çok mutlu

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Bursa Büyükşehir Belediyespor'un Beşiktaş'tan transfer ettiği Seda Uslu Eryüz, "Voleybola başladığım takıma kaptan olarak dönmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Eryüz, gazetecilere yaptığı açıklamada, voleybola Bursa Büyükşehir Belediyespor'da başladığı için bu transferin çok özel olduğunu söyledi.

Voleybolcu bir babanın kızı olduğunu belirten Eryüz, "Babam Zeki Uslu, Sönmez Filament'te forma giydi. 1994-1998 yıllarında Bursa Büyükşehir Belediyespor'un küçük ve yıldız takımlarında forma giydim. Daha sonra Beşiktaş'ta uzun yıllar mücadele ettim. Şimdi voleybola başladığım takıma kaptan olarak dönmenin mutluluğunu yaşıyorum" ifadesini kullandı.

Sezon öncesi takıma yeni katılan oyuncular olduğu gibi takımdan ayrılanlar da bulunduğunu anlatan Eryüz, başarılı bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini anlattı.

Eryüz, bir gazetecinin, "Voleybola başladığınız dönemle şimdiki dönem arasında kulüpte ne gibi değişimler gözlemlediniz?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Voleybola, antrenörümüz Emin İmen ile başlamıştım. O zamanlar şartlar daha zordu. Şimdi tesisleşmede büyük aşama kaydedilmiş. Altyapıya daha fazla önem veriliyor. Güzel işler yapılmış. En iyi şekilde çalışarak daha iyi başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Ayrıca geri döndüğüm kulüpte takım kaptanı olarak görev yapmam, benim için büyük mutluluk verici. Birlik ve beraberlik içinde Bursa'da voleybolda başarıya odaklı yeni bir kuşak yaratacağımıza inanıyorum."

Haberin Devamı