Beşiktaş Semih Kılıçsoy, Avrupa'nın radarında! Devler sıraya girdi

Semih Kılıçsoy, Avrupa'nın radarında! Devler sıraya girdi

27.02.2024 - 09:34 | Son Güncellenme:

Siyah-Beyazlı formayla şovuna İstanbulspor karşısında da devam edem Semih Kılıçsoy, ligde son 10 maçında 11 gole katkıya ulaştı. Avrupa transfer pazarının gözdesi haline gelen 18 yaşındaki futbolcunun her geçen gün talipleri artıyor.

Semih Kılıçsoy, Avrupanın radarında Devler sıraya girdi

Beşiktaş’ın bu sezon parlayan yıldızı Semih Kılıçsoy, Avrupa devlerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. 18 yaşındaki milli yetenek, İstanbulspor maçında da takip altındaydı. İngiltere, İtalya, Almanya ve İspanya’dan birçok kulüp genç oyuncuyla yakından ilgilenirken gözlemcileri tarafından yerinde de takip edilmeye başlandı.

Haberin Devamı

Almanya Bundesliga ekibi RB Leipzig ve Borussia Dortmund scoutları, Semih Kılıçsoy’u İstanbulspor maçında tribünden izledi. Gözlemcilerin sıradaki maçlar olan Konyaspor ve Galatasaray karşılaşmalarını da yine yerinde seyrederek kulüplerine bir ön rapor sunacakları kaydedildi.

'ÇOK ÇALIŞIYORUM'

Semih Kılıçsoy, önceki gün İstanbulspor karşısında şık bir gol attığı mücadele sonunda şu açıklamalarda bulunmuştu: “Çok çalışıyorum, karşılığını alıyorum, gol atıyorum. Çok mutluyum. Cenk Ağabey ile oynamak benim için ayrı bir şey zaten. Aramızda çok iyi bir bağ var. Benim için büyük bir ağabey. Beraber oynadığımız her anın tadını çıkarıyorum. Çok yardımcı oluyor bana. Galatasaray maçı benim ilk derbim olacak. Biraz heyecanlıyım. İnşallah yeneceğiz. Taraftarımızdan destek bekliyoruz.

Haberin Devamı

'A MİLLİ TAKIM'DA OLMALI'

Siyah-Beyazlı kulübün futbol şube sorumlusu Feyyaz Uçar, İstanbulspor maçından sonra Semih’le ilgili önemli açıklamalar yaptı. Uçar, “Semih Kılıçsoy mevcut A Milli Takım’ın kadrosunda olmalı. Bu performansıyla mutlaka Milli Takım’a gitmesini bekliyoruz. Semih her zaman golü düşünen bir oyuncu. Gelmiş geçmiş en büyük rekoru kıracak. Son yıllarda yetişen en büyük golcü. Mevkiisi fark etmiyor, çok özel bir oyuncu. Onu mümkün olduğu kadar çok Beşiktaş’ta tutmak ve Beşiktaş formasıyla seyretmeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.