AntalyaSpor Semih Şentürk'ün en büyük pişmanlığını açıkladı

Semih Şentürk'ün en büyük pişmanlığını açıkladı

09.01.2014 - 15:44 | Son Güncellenme:

Medical Park Antalyaspor'a imza atan Fenerbahçeli eski oyuncu Semih Şentürk, birçok konuda açıklamada bulundu.

Semih Şentürkün en büyük pişmanlığını açıkladı

15 yıllık Fenerbahçe macerasının ardından Medical Park Antalyaspor'a imzayı atan Semih Şentürk, NTV Spor'a konuştu.

Haberin Devamı

İşte çiçeği burnunda Medical Park Antalyasporlu Semih Şentürk'ün açıklamaları:

"Oynadığım zamanlar inşallah golleri atan Semih'i izletmek istiyorum. A Milli Takım'a dönmek istiyorum. Fenerbahçe'de A2 hocamıza teşekkür ediyorum. Bana destek oldular, moral verdiler. Maç eksiğim var. Ziraat Türkiye Kupası maçında eksikliğimi gidermek istiyorum. Ligin ilk maçına yetişmeyi hedefliyorum. 15 yılımı verdiğim kulüpten ayrılmam zor oldu. Teknik heyet ve yöneticilerle vedalaşmadım. Kırgınlık oldu. Benim de, bazı kişilerin de hataları oldu. İnşallah artık Antalyaspor için mücadele edeceğim. Geçmişi konuşmak benim gibi oyuncuya yakışmaz. Kadro dışı kaldığım zamanlarda eski takım arkadaşlarım bana destek oldu. Gökhan Gönül, Emre Belözoğlu ve Bekir beni aradı, onlara teşekkür ediyorum. Fenerbahçe forması giydiğim için her zaman gurur duydum. 2008 Avrupa Şampiyonası'ndan sonra bana teklifler vardı. 3-4 teklif geldi yurt dışından. En büyük pişmanlığım bu teklifleri değerlendirememek oldu. Gol atmayı sabırsızlıkla bekliyorum."

Medical Park Antalyaspor'da günlerdir ertelenen imza, bugün atıldı. Kırmızı beyazlı kulüp, daha önce prensipte anlaştığı Semih Şentürk'ü 1.5 yıllığına renklerine bağladı. Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki imza törenine Başkan Gültekin Gencer, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, yöneticiler Hakan Mavi ve Yıldıray Yılmaz ile Semih Şentürk katıldı.

"AMRABAT 2 GÜN İÇİNDE NETLİK KAZANIR"

Lig TV'nin de canlı yayınladığı imza töreninde konuşan Başkan Gencer, "Semih için pek kolay olmadı. Uzun yıllar Fenerbahçe forması giydi. Yıllar sonra da ilk transferini yaptı ve bizi seçti. Bu da bizi gururlandırdı. Burada bize katkı sağlayacağına inanıyoruz. Aynıca Amrabat'ın İstanbul dışına çıkmak istememesi, işimizi biraz zorlaştırıyor. Bir iki gün içinde netlik kazanır" dedi.

Haberin Devamı

SEMİH ŞENTÜRK'TEN G.SARAY İTİRAFI

Yazarlar