Skorer Seminer tamamlandı

Seminer tamamlandı

12.10.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yelkenler fora

Seminer  tamamlandı



FUTBOLDA A Klasmanı hakemlerin aylık toplantısı İstanbul'da sona erdi. Cooper testinde geçen hakemler, dün de MHK Başkanı Bülent Yavuz yönetiminde ligde son dört haftadaki maçları değerlendirdi.

43. Donanma Kupası Yelken Yarışları bugün İstanbul'da yapılacak. İstanbul Yelken Kulübü'nün (İYK) organize ettiği yarışlar Centerboard, Dragon ve Radyo Kontrollü Tekneler sınıflarında gerçekleştirilecek. Müsabakaların startı 11.00'de Kalamış Koyu açıklarında verilecek.

TÜRKİYE Ralli Şampiyonası'nın altıncı ve son ayağı olan Ford Otosan Kocaeli Rallisi'nin ilk günü sonunda Fiat Palio Super 1600 pilotu Volkan Işık Türkiye Ralli Şampiyonluğu'nu garantiledi. İlk gün geçilen 4 özel etap sonunda Ford pilotu Serkan Yazıcı'nın yarış dışı kalması sonucunda şampiyona lideri Volkan Işık şimdiden Pilotlar Şampiyonluğu'nu ilan etti.

İSPANYA'DAKİ Avrupa Gençler Halter Şampiyonası'nda Fatih Bayrak da kürsüye çıktı. 85 kiloda Bayrak, silkmede 187.5 kilo ile altın alırken, koparmada 165, toplamda da 352.5 kilo ile iki gümüş madalyanın sahibi oldu.

ANKARA'DAKİ Avrupa Şampiyonası'nda ikinci olarak büyük bir başarıya imza atan Bayan Milli Voleybol Takımımız, Türkiye Böbrek Vakfı Ahmet Ermiş Hastanesi'ni ziyaret ederek, organ bağışında bulundu. Böbrek hastalarına moral veren Ay - Yıldızlı oyuncular büyük ilgi topladılar.



SPOR


ADRESİM AYNI KADERİM AYNI: 0-0
At yarışları
Avrupa ligleri
Kartal baskını: 78-94
İKİNCİ LİG PUAN DURUMU
En uzun jokey
Bayanlara yeni düzenleme
Kartal orta, Kaan pekiyi
Sinir harbi!: 3-1
Yedeklerden umut mesajı: 2-0
Yemek dayağı!
'Biz bu değiliz'
Kurnazlara suçüstü
Zor olmadı
Vestel karardı!: 1-2
Schumi rekor peşinde
Komşu 24 yıl sonra
Mersin altılı buldu!
Haber turu...
Beceremedik
İyi ki Beckham'ın ayağı kaydı !
Yolu uzattık
Sadece gerilim
Formül bozuldu
İngiltere vizeyi kaptı

Yazarlar