Skorer Şener: Taraftarın gönlü rahat olsun

Şener: Taraftarın gönlü rahat olsun

03.06.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ”futbolda şike davası”na ilişkin, ”Trabzonspor taraftarının gönlü rahat olsun. Trabzonspor’u sıkıntıya sokacak bir durum söz konusu değil” dedi

Şener: Taraftarın gönlü rahat olsun

Şener, savcı mütalaasında Sivasspor-Fenerbahçe maçında teşvik primi girişimi iddiasıyla cezalandırılma isteminin suçlu oldukları anlamına gelmeyeceğini belirterek, ”Benim ’tape’ler de güvenlik işlerini yapan Zeki Mazlum ile bir kez görüşmem var. O görüşmede ne Sivas kelimesi geçti ne Sivas yöneticisinin ismi geçti ne başkan Mecnun Odyakmaz’ın ismi geçti ne de Sivaslı bir futbolcunun ismi geçti. Ben çok rahatım” diye konuştu.
”Dava boyunca eski Bakan Faruk Özak, TFF’nin Trabzonlu yöneticisi Taylan Üner ve birkaç kişi dışında telefonla dahi arayan olmadı. Şenol Güneş hoca bile aramadı. Bu Trabzonspor adına çok üzücü bir durum. Yöneticilerimiz 2 gün adliyeye geldi, sonra işleri yoğun galiba, orada duramadılar” şeklindeki ifadelerine de açıklık getiren Şener, ”Sürekli yalnız savaşıyoruz. Buna alıştık zaten. Yeni bir durum değil. Davanın görüldüğü Çağlayan Adliyesi’nde bu kadar yalnız bırakılmamalıydık. Ben içimden geçenleri o an yaşadıklarımı söyledim. Farklı bir yere çekilmesin. Şenol hoca ile bir sıkıntımız ve sorunumuz yok” yorumunu da yaptı.

Haberin Devamı

Tutumlu Şenol Güneş
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yüksek maliyetli transferden kaçınılmasını istedi. Tecrübeli teknik adamın, transfere geçen yılki Zokora ve Adrian transferlerinde olduğu gibi çok fazla para harcanmaması, bunun yerine, genç, ucuz ve kaliteli yabancı oyuncuların alınmasını istediği vurgulandı. Yönetimin de geçen yıl görüş ayrılıkları yaşadıkları bu konuda Güneş’le aynı düşünce çizgisinde olduğu belirtildi.

Yazarlar