Beşiktaş Şenol Güneş müjdeyi verdi: Bana verilen bilgi olumlu, anlaşılabilir

Şenol Güneş müjdeyi verdi: Bana verilen bilgi olumlu, anlaşılabilir

03.07.2023 - 16:18 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kurmaylarıyla birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Şenol Güneş müjdeyi verdi: Bana verilen bilgi olumlu, anlaşılabilir

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yardımcıları ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Haberin Devamı

Toplantıda söz alan yardımcı antrenör Burak Yılmaz, "Yeni antrenörlük hayatıma da, futbolculuk hayatımda olduğu gibi Şenol hocamın yanında başlamak benim için gurur ve şans" dedi.

Haberin Devamı

'GENÇLERİN DURUMUNU GÖRECEĞİZ'

Tecrübeli teknik adamın sözleri şöyle: "Aile büyük, ekip büyük. Bir ekibin duygu ve düşünceleri ne kadar ortak olabilirse başarıyı o kadar yakalayabiliriz. Kadromuzu henüz tamamlamadık. Eksik bir kadromuz var ama gençlerin de durumunu görmüş olacağız.

8'ine kadar burada çalışıyoruz. 3 gün oldu. Buradaki dönemde sağlık muayeneleri, testleri, gelecek idmanların altyapısını oluşturmak için ön hazırlık yapıyoruz. Henüz kadromuzu oluşturmak. Gençlerin de durumunu göreceğiz. Bu haftayı böyle geçireceğiz. 

Haberin Devamı

Şenol Güneş müjdeyi verdi: Bana verilen bilgi olumlu, anlaşılabilir

REDMOND MÜJDESİ: BANA VERİLEN BİLGİ OLUMLU

Transferlerin 5-6-7'si gibi katılmasını bekliyorum. Elimizde bir kadro var. Tayfur takımına döndü. Redmond da şu an sözleşmesi bittiği için görüşmeler yapıyor. Bana verilen bilgilere göre de olumlu gidiyor. Eşinin durumu da var, bekliyoruz.

Haberin Devamı

Stoper ve orta saha mutlaka almalıyız. Hücumda forvet arayışlarımız var.

'BEŞİKTAŞ'IN HEDEFİ ŞAMPİYONLUKTUR'

Önümüzde 3 kulvar var. Konferans Ligi, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası var. 3 kulvarda olan bir takım olarak en iyisini yapmaya çalışacağız. Bunu daha önce ilk senede de kullandım. Beşiktaş'ın hedefi şampiyonluktur. Takım olarak olumluyuz, umutluyuz. Cesaretli olacağız. Gücümüzle, inancımızla mücadele edeceğiz.

Haberin Devamı

Sabretmeye çalışmayı iyi oturttuğumuzu düşünüyorum. Oyun hızı ve tempomuz artmalı. Zaman zaman tribünde de olur, sahada da olur. Öfkeyi ve kötülüğü istemiyoruz. Öfkeyi sevgiyle, kötülüğü iyilikle yenmeye çalışacağız."

'TRANSFER DÖNEMİNİN UZUN OLMASINI DOĞRU BULMUYORUM'

Transfer döneminin bu kadar uzun olmasını doğru bulmuyorum. Lig başladığı zaman, transfer dönemi bitmeli. Transfer dönemi uzadıkça, yönetimler de doğal olarak kendi açılarından bakıyorlar. Daha ucuza nasıl alırız diye düşünüyorlar.

Orta sahada Amir-Gedson-Salih üçlüsünü oturttuk. Bu üçüne ek olarak defansif yönü bunlara göre daha fazla olan bir oyuncu isterim.

Şenol Güneş müjdeyi verdi: Bana verilen bilgi olumlu, anlaşılabilir

'HALİL DERVİŞOĞLU TERCİHİMDİR'

Halil Dervişoğlu tercihimdir. Türk oyuncu olduğu için söylüyorum. Forvetin her yerinde oynayabiliyor. Çıkış yapabilecek bir oyuncu olduğu için fikrimi açıkça söylüyorum. Olumlu düşünüyorum

Romain Saiss vazgeçilecek bir oyuncu değil. Bizim oyuncumuz, 1 sene daha mukavelesi var. 'Gitmek istiyor' dediler. Şampiyon olsun öyle gitsin. Defansif yönü ve ofansif yönü kuvvetli 2 oyuncu isterim. İdeali bu. 8-10 oynayacak, 6 ve stoper oynayacak bir isim çok işime gelir. Birini alırsak, diğerini zamana bırakabilirim.

'HEP AFRİKALILARA YAKALANDIK'

Futbol, iyi oyuncuyla oynanır. İyi kumaştan iyi elbise yapılır. Ne kadar iyi terzi olursanız olun.

Afrika Uluslar Kupası'na giden oyunculardan belki 5-6 maç yararlanamayacağız. Onun için yeni transferde buna dikkat ediyoruz. Hep Afrikalılara yakalandık. 2 oyuncu alırız... Onlar da giderse biteriz yani.

 

 

Yazarlar