Beşiktaş Şenol Güneş'ten Gedson için kötü haber!

Şenol Güneş'ten Gedson için kötü haber!

04.10.2023 - 18:50 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta Şenol Güneş, Gedson Fernandes'in sakatlığını açıkladı. Yıldız ismin kaçıracağı müsabakaları duyurdu.

Şenol Güneşten Gedson için kötü haber

Beşiktaş'ta teknik adam Şenol Güneş, UEFA Konferans Ligi'nde Lugano ile yapılacak mücadele öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"YARINKİ MAÇIN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ"
'Konferans Ligi'ndeki ilk maçta, rakip bizden oyun olarak daha üstün olmasına rağmen berabere kaldık. Rakibimiz de berabere kaldık. Yarınki maçın önemini biliyoruz. Liderlik savaşı verebilmek için Lugano maçını geçmeliyiz.'

İKİ MAÇTA GEDSON YOK
'Gedson Fernandes iyileşmişti ama idmanın son bölümünde bileği döndü. Lugano karşısında görev almayacak. Önceden omzunda sıkıntı vardı, şimdi bileğinde. Pazar günü de olmayacak.'

"Zaman zaman camianın psikolojik direncinin kırıldığını hissediyorum. Adana Demir ve Trabzon maçlarında çok gol yediğimiz doğru. Taraftarın beklediği coşkulu takımı göstermek zorundayız. Yarın da böyle bir beklentim var."

"Yarın daha güçlü, daha mutlu olmak istiyorsak daha fazla çalışacağız. Bunu da hep beraber yapacağız. Oyun içindeki bazı başarı ve başarısızlıklar sizi oyun olarak etkileyebilir. Ezildiğimiz tek maç Brugge maçıydı."

Haberin Devamı

"Mert Günok da önümüzdeki iki maçta bizimle olmayacak. Ayağında bir güçsüzlük var, ön adale grubunda."

ONANA'YI HENÜZ KULLANAMADIK
"Onana'yı henüz kullanamadık. Bir adaptasyon ve algılama sıkıntılarımız oldu. Defansif olarak çok koşabilen bir isim. Chamberlain kariyer olarak çok üst seviye, fiziksel olarak hazır olduğunda büyük katkı vereceğini düşünüyorum. Yarın ondan bu anlamda beklentilerimiz olacak."

"Transfer dönemi bitmiş, artık konuşmanın bir anlamı yok. Transfer dönemi yeniden başladığında eksiklerimiz varsa oturur, konuşuruz. Hücumda birçok varyasyonu sağlayabilecek oyuncumuz var; Rebic, Rashica, Ghezzal gibi. Performans olarak onları hazırlayacağız."

"Biz kazanabileceğimiz maçları alsaydık bunlar hiç konuşulmayacaktı. Pendik maçı ile Trabzon maçı arasında sırıtan bir tarafımız yoktu ki o dönem kadro olarak eksik olduğumuz bir dönem. Çoğaldıkça kötüye gitme durumu oldu."

Yazarlar