Futbol Sercan çıkarıldı

Sercan çıkarıldı

13.11.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Milli Takım, Danimarka maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamladı

Sercan çıkarıldı

Danimarka maçı aday kadrosunda bulunan Sercan Sararer, rahatsızlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı.
Takımı Greuther Furth’ün, pazar akşamı Borussia Mönchengladbach ile oynadığı maç sonrasında rahatsızlanan Sercan Sararer, şiddetli mide-bağırsak enfeksiyonu nedeniyle serum tedavisi görmesi üzerine İstanbul’a gelmedi.

Haberin Devamı

Turkcell’den akıllı bilet
Futbol Federasyonu (TFF) ile A Milli Futbol Takımı ana sponsoru Turkcell, stadyumlarda yeni bir dönemin kapılarını açacak teknolojik işbirliğine gitti.
Taraflar arasındaki anlaşma çerçevesinde Türkiye’de ilk defa 11 Eylül’deki Türkiye-Estonya ve 12 Ekim’deki Türkiye-Romanya milli maçlarında pilot denemeleri yapılan ”Turkcell Akıllı Bilet” teknolojisi, yaygınlaştırılarak tüm maçlarda kullanılabilecek.
Tüm cep telefonları modelleriyle uyumlu olan ve tek bir SMS ile maç biletlerini cebe getiren Akıllı Bilet teknolojisi sayesinde taraftarlar cebine gelen bileti stadyumlardaki özel gişelere okutarak maçlara kolayca girebilecek.
Taraftarı kuyrukta beklemek, bileti evde unutmak, internetten alınan bileti basmak gibi zahmetlerden kurtaracak olan Akıllı Bilet uygulaması taraftarlara özel sürprizler ve fırsatlar da sunacak. Uygulama ilk olarak Danimarka maçında hayata geçirilecek. ”gnçtrkcll”lilere özel 7 bin Akıllı Bilet ayrıldı. cep telefonlarından ”BİLET” yazıp ”3544”e SMS olarak göndermeleri yeterli olacak.

Haberin Devamı

Arena’da süper gece
- Geçmiş TFF başkanları, teknik direktörler ve A Milli Takım futbolcularının özel olarak davet edildiği maç öncesinde, 4 ayrı kategorideki futbol adamlarına, verdikleri hizmetler dolayısıyla plaket sunulacak.
- Şarkıcı Hadise, maç öncesi mini konser verecek.
- Etkinlikler kapsamında, milli takımın unutulmaz başarılar elde ettiği karşılaşmaların özet görüntülerinin yanı sıra, plaket alan futbol adamlarının görüntülerinden oluşan kısa klipler de büyük ekranlar aracılığıyla statta bulunan sporseverlere izlettirilecek.

Yazarlar